VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
IvanDvoutakťák (5061) napsal 24.07.2017 v 12:00-1

To je fakt síla, číst ta vyjádření "zdejších týmových manažerů"
Nebude "to" ani usurpování mladýho Mrkvy, ani nejasné okolnosti
jeho startu-nestartu v CEV, ale nejspíš dohoda jejich týmů, že
čtrnáct dní před GP ČR dostane ten sdílený stroj to, co pro GP
v sedle s Karlem rozhodně bude potřebovat. Z toho bude Jirka
taky profitovat, když na něm pojede i příští rok, nebo jen při jeho
letošním Moto2 - debutu .
Ministerstvo pravdy O-: O-: To má starosti s "ošetřováním"
imigrace a ne žabomyší "boje" na M.cz !

unavix (595) napsal 23.07.2017 v 20:16+1

Takže si rozumíme. Nejde o to co Hanika. Pro něj je to ok. Mě jde o to jak dopadne Mrkývka. Něco mi říká že letošní CEV moto2 dojede Hanika. No rád bych se mýlil.

motokawasaki (153) napsal 23.07.2017 v 20:06

Unavix: pro ministerstvo pravdy nedelam, proto se ani nezabyvam nic nerikajicimi minusy a normalne napisu, co se mi nelibi. Lukas je samozrejme skvely pilot, ale letos bohuzel nezavodi z prozaickeho duvodu no money, no racing, takze nevim, zda je v takove forme, aby zvladl spickovy zavod a dostal se do formy behem 14 dni.
Moje reakce se tez tykala naznaku, ze Karel nekoho vysoupl ac si dalsi sanci nezaslozi. Pusobeni u Aja nehodnotim, i pro me to bylo zklamani, ale presto si myslim, ze Hanika je dobry pilot a dobra volba.

unavix (595) napsal 23.07.2017 v 19:31-1

Motokawasaki - mohli vzít třeba Lukáše Peška. Mohl ukončit kariéru na domácí trati. Moto 2 jezdil a Hanika určitě není lepší pilot.
Do huby si můžu brát koho chci a Ty s tím naštěstí nic neuděláš. Tedy pokud nejsi nějaký udavač a neděláš pro ministerstvo pravdy.
Mě jako fandu motorek vůbec nezajímaj nějaký pohádky o tom co mohlo být v pozadí Hanikových mizerných výkonů v moto 3. Dokud on nebo Ajo veřejně neřeknou co tam bylo tak za dva roky neukázal vůbec nic. A věř že nejen moje očekávání u něho bylo hodně vysoké vzhledem k tomu co ukázal v RBC.
Ovšem můj předešlý post nebyl útok na Haniku, ale údiv nad tim proč Mrkývka dnes nejel v Estorilu. Pokud si to nepochopil tak si to přečti ještě jednou.

lájoš (113) napsal 23.07.2017 v 16:39

Souhlasím s unavix v tom, že Kája měl velkou šanci 2 roky se prosadit, ale taky s motokawasaki, Karel přece jenom je o 4 roky starší a zkušenější a bylo by smutný kdyby v současný době nebyl schopný jezdit lepší časy než Jirka. Jinak to může být za dva tři roky jesli dostane Jirka šanci pokračovat .

motokawasaki (153) napsal 23.07.2017 v 15:21+2

unavix: Přestaň si brát laskavě Karla do huby, když o tom víš hovn..
Pravdu máš v tom, že tým měl v tomto směru vydat nějaký oficiální ,,postoj, aby předešel těmto drbům. Karel dostal tuto nabídku před 14 dny, málem nestihl tu divokou kartu vyřídit. Tým to musel vědět dlouho dopředu, jinak by nezvládli přesun techniky a papírování.
Já myslím, ze Mrkvu Dorně nabídli, ale nebyl akceptovám. A upřímně, Hanika je letos aspoň trochu v závodním módu a z našich jezdců přicházejících v úvahu jediný schopný na té moto 2 něco zajet.
Možná na závod v MS tlačili i sponzoři, kterým je nějaký CEV u prdele = z hlediska propagace nezajímavý, zvlášť když jezdec nejezdí na bednu.

unavix (595) napsal 23.07.2017 v 11:17-1+3

Jako fandovi motorsportu se mi nelíbí přístup týmu ve kterém snad ještě jezdí Mrkývka. To že nejde závod v Estorilu jen proto, že Hanika pojede na divokou kartu Brno by neměl být důvod ne.
Hanika svoji šanci dostal v RBC a následně MS moto3. To že ji doslova projebal a nevyužil byla čistě jeho chyba. Kvůli tomu by neměl být usurpován jiný talent!
Jak se k tomu vyjádří vedení týmu? Žeby pěkně po česku mlčením?




TOPlist