Lausitz je za dveřmi !

Voda spláchla březnový Slovakiaring, dubnové Brno a před námi je květnový Eurospeedway Lausitz.

Čas letí a už za necelých 14 dní se letos již potřetí setkáme na okruhu. Tentokrát se vydáme na západ, na zajímavý německý okruh Eurospeedway Lausitz. Po zmoklém Slovakiaringu a Brnu už se snad konečně dočkáme hezkého počasí a trochu se v Německu ohřejeme. Loni tam bylo docela příjemně, tak uvidíme, snad nás opět čekají pampelišky kolem trati a nebe bez mraků.
Na Lausitzu strávíme dva dny, pondělí 17. května a úterý 18. května. V pondělí máme na programu celý den volných tréninků a večer druhý letošní závod Czech Superstock Cupu, kterého se samozřejmě může zůčastnit každý, kdo přijede na volné tréninky. Chcete se svézt na německé trati a k tomu si dát večer krátký závod? Pak je pro vás pondělí 17.5.2010 na Lausitzu tou správnou volbou. V úterý pak přijdou na řadu kvalifikace a závody CEC2 a CEC. Zase budeme startovat od zdi do zdi a doleva. To jinde nezažijete :o)
Lausitz je krásný okruh s výborným zázemím, ale v mnoha ohledech je dost zvláštní a ve srovnání s Brnem nebo Mostem i dost odlišný. Ať už svým profilem, směrem jízdy nebo používáním světelné signalizace na některých postech traťových komisařů. Je to okruh, na který je třeba si trochu zvyknout a najezdit na něm pár tréninkových kol před vlastním závodem. Dejte proto na naši radu a využijte možnost přijet si zatrénovat už v pondělí před závodem a trochu se seznámit s okruhem. Nebudete litovat. Pokud je na vás pondělích 6x20 minut příliš, není problém podělit se o jízdy s kolegou. Bude vás to stát pouze 300 Kč navíc za druhý transpondér.

A pro všechny, kteří se přihlásí na pondělní volné tréninky a nejpozději do pátku 14. května zaplatí startovné na volné tréninky máme připravenu speciální akční nabídku:
Můžete si u nás vyzvednout sadu pneumatik DIABLO SUPERBIKE PRO za cenu pouze 5 500 Kč. S touto sadičkou byste měli pohodlně odjezdit všechny pondělní tréninky a můžete tak nějakou korunku uspořit. A to se vyplatí.!

Takže.... uvidíme se na Lausitzu !
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist