Konec sezóny s IVRacing - CEC

Kapitoly článku

Finále druhého ročníku dvoučlenných týmů ve dvouhodinovce-dvojka kam se podíváš. Poslední letošní závod tohoto klání se stal v kategorii superbike kořistí týmu Dafit s.r.o. #88, který ovšem do celkové klasifikace neboduje, neb tam mohly bodovat pouze permanentní týmy. Druzí v cíli byli chlapi z týmu Bikes4Life #69, kteří sice ztratili jednu rundu, ovšem jako permanentní tým s e mohli oprávněně radovat ze zisku plného počtu pětadvaceti bodů a připočetlo-li se, že třetí celkově a druzí bodující, byli jejich největší soupeři go4print.eu #101 , vydal tento stav týmu Bikes4life na zisk primátu v kategorii Superbike v CEC2 s počtem jedné stovky a k tomu dalších sedmnácti bodů. Druzí v pořadí go4print.eu získali bodů rovných 111. O třetí místo celkové klasifikace byl poměrně zájem.
Před finálovým kláním v Mostě byli třetí kluci z týmu Bikes4Life2 #9, kterým ovšem letošní poslední závod asi nevyšel podle představ. Hned v úvodu měli technickou poruchu a ta je ve finiši stála minuty a ve výsledku i body do celkové klasifikace. Dojeli až jedenáctí mezi permanentními týmy. Největší konkurenti Bikes4life 2 tým Workshop Racing Kralupy #116 dojeli třetí a tak o devět bodů své soupeře přeskočili a brali bronz. Jedním z primátů závodu byl tým startovního čísla #88 Bajo Team, jehož aktérům se podařilo upadnout třikrát v rozmezí 60-ti minut. Třetí pád se jim ovšem stal osudovým a tak závod nedokončili.
Supersportové pořadí ovládala od počátku dvojice Zebra Racingu, která si taky s náskokem dvou rund zajistila vítězství. Ovšem prvními v cíli, kteří bodují, neb jeli letos coby permanentní tým, byli kluci z týmu Okruháři.cz #30, kteří po třech druhých místech dorovnali počet vítězství též na tři a stali se tak celkovými vítězi supersportové klasifikace CEC2 (135 bodů). Třetí v cíli a jako druzí bodující dojeli pouhých sedm vteřin za Okruháři pánové z týmu Ohňostroje SIPO #4, kteří taktak zarovnali své pódiové zisky na dvě první a dvě druhá místa a nasbírali 119 bodů, které jim zaručily celkovou druhou pozici.
Kategorii Naked ovládala tradiční dvojice týmu Manitera Group Racing #95, která ač absolvovala v závodě lehčí pád, dojela si s náskokem dvou kol pro vítězství. Kluci vyhráli s plným počtem 150-ti bodů i celkovou klasifikaci kategorie naháčů, věčně druzí zůstali v cíli a při sezónním resumé jezdci týmu HTVZ racing-N #64, se stodvaceti body a třetí jak v cíli tak celkově skončil tým Black Dogs Racing #24

Informace o redaktorovi

Wlada Novotný - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist