V BSB pokračuje Jakub Smrž s týmem PR Racing

Český závodník Jakub Smrž také letos pokračuje s týmem PR Racing LLoyd & Jones Bowker Motorrad BMW, týmem britského šampionátu superbiků (British Superbike Championship). Smrž závodil na blankytně modré BMW už loni a nejlepší výsledek v podobě pátého místa zaznamenal na okruhu v Silverstonu. Druhým jezdcem týmu bude v seriálu Pirelli National Superstock 1000 Championship Sam Coventry.

Tým PR Racing pro letošní ročník posílil o silného partnera v podobě Bowker Motorrad BMW se sídlem v Prestonu. Během sezony je budeme vídat pod názvem PR Racing LLoyd & Jones Bowker Motorrad BMW a jako jezdce svého superbikového týmu si zvolili znovu českého závodníka Jakuba Smrže.

„Jsem moc rád, že dalším rokem zůstanu s PR Racing a za tuto příležitost chci poděkovat Johnovi a Julianovi,“ citují Jakuba Smrže na britishsuperbike.com. „Loni jsme sezonu začínali od nuly, ale v jejím průběhu se postupně zlepšovali a zaznamenali pozitivní výsledky, takže jsem se s týmem cítil velmi dobře a v pohodě. V prosinci jsme měli úspěšný test, takže jsme už začali pracovat na zlepšeních určitých oblastí a už se nemůžu dočkat až se do Španělska vrátíme a zahájíme přípravu na sezonu 2018.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 1.5 Kč od 3 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 0.5 Kč
Buczo přispěl 0.5 Kč
kopetr přispěl 0.5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (7x):



TOPlist