Týmy BSB testují ve španělské Cartageně

Dvoudenní test mají jezdci britského šampionátu ve španělské Cartagně. Na dráhu poprvé vyjeli ve středu a nejrychlejším jezdcem byl s neoficiálním časem 1'33,26 sekundy James Ellison. Oficiálním testem pro všechny týmy šampionátu bude Donington Park s termínem 22.března 2017.

Ve středu zajel po Jamesi Ellisonovi (McAMS Yamaha) druhý čas dne Luke Mossey (JG Speedfit Kawasaki) s kolem za 1'33,423 sekundy. Sice skončil mimo trať, ale s týmem to nakonec dotáhli hodně vysoko. Michael Laverty (McAMS Yamahas) nastavil své maximum na hodnotu 1'33,599 sekundy.

Leon Haslam (JG Speedfit Kawasakis) se zaměřil na delší výjezdy s konstantními časy nízkých 1'34 sekundy. Poprvé od předposledního kola šampionátu BSB 2016 vyjel na dráhu John Hopkins (Moto Rapido Ducati) a v sedle Ducati Panigale nastavil 1'34,5 sekundy.

Ve Španělsku testuje bývalý jezdec Ducati WSBK Davide Giugliano (Tyco BMW). Ital pracoval na přizpůsobení se motocyklu ve specifikaci pro britský šampionát a samozřejmě si zvykal na práci s novým týmem. Jeho týmový kolega Christian Iddon (Tyco BMW) toho moc nenajel, protože to měl s pádem a motorku museli do odpoledne spravovat.

Bratři Jakub a Matěj Smržovi testovali s týmem PR Racing v Almerii a příští týden znovu zamíří do Španělska na další testování. Tento týden budou hosty serveru Motorkáři.cz v rámci výstavy Motosalon v Praze. Takže kdo tam v pátek budete, poznamenejte si do kalendáře - 16.00 hodin, hala 3, stánek Motorkáři.cz.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist