Shaun Muir Racing s Ellisonem, Watersem a Dunlopem

Sestavu týmu Shaun Muir Racing, ex-Swan Yamaha, vytvoří na rok 2013 James Ellison a Joshua Waters, kteří budou bojovat o titul v britském šampionátu superbiků. V supersportech pojede za tento tým William Dunlop.

Tým Shaun Muir Yamaha Racing - letos startující pod názvem Swan Yamaha a závodící s piloty Tommy Hillem a Nori Hagou - dnes oznámil úplně nové složení svého týmu na rok 2013. Zároveň také představil "Milwaukee Tool Corporation" jako svého nového sponzora.

Po svém ročním hostování v MotoGP se vrací James Ellison do britského šampionátu, kde se stal v sezoně 2009 vicemistrem za Leonem Camierem.
Ellisonovým týmovým kolegou bude dvojnásobný australský superbikový šampion Joshua Waters, který zkoušel své štěstí v týmu Crescent Suzuki do světového šampionátu a testoval za tento tým v Aragonu. Jelikož jeho ztráta na týmového kolegu Leona Camiera byla skoro 3 sekundy, tak místo něho dostal šanci Jules Cluzel, letošní vicemistr světa supersportů.

Třetím jezdcem týmu Shaun Muir Racing je potom William Dunlop, jenž pojede kubaturu supersportů. 27-letý Severní Ir bude pochopitelně startovat i v závodech Road Racingu: North West 200, TT na Isle of Man TT a Ulster Grand Prix.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist