Pro Snetterton má Matěj Smrž od lékařů červenou

Český závodník Matěj Smrž je jezdcem stáje Lloyd & Jones PR Racing BMW v britském seriálu Pirelli National Superstock 1000. Bohužel v přípravě na závody ve skotském Knockhillu havaroval a ze závodního víkendu musel předčasně odstoupit, protože dostal od lékařů stopku.

V Snettertonu chtěl Matěj Smrž nastoupit do závodního víkendu Pirelli National Superstock 1000, nicméně předem musel projít nezbytnou vstupní prohlídkou. Verdikt lékařů byl ale nekompromisní a Matěj Smrž dostal stop také pro závod v Snettertonu.

„Dnes ráno jsem absolvoval povinnou kontrolu u lékařů,“ uvedl v pátek Matěj Smrž. „S omluvou týmu PR Racing, mým partnerům a fanouškům musím oznámit, že nemohu v současném stavu nastoupit do tréninků a tak i víkend ve Snettertonu pro mě skončil.“

„Mrzí mě to. V posledních třech závodech jsem byl v první desítce, zde ve Snettertonu na testech na čtvrtém místě a pak se vše opět pokazilo pádem v Knockhillu ... .“

„Říká se sice, že doktorům se nemá vždycky všechno věřit, ale v mém případě tomu tak skutečně není. Zranění hlavy, která jsem prodělal v posledním roce a to opakovaně jsou vážná a nemohu si dovolit nic riskovat. Děkuji všem za důvěru a trpělivost a věřím, že bude brzy všechno jak má!"

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist