Matěj Smrž nebude závodit ani v Brands Hatch

Český závodník Matěj Smrž nebude závodit v šestém podniku sezony britského šampionátu Superstock 1000. V pátek ráno měl jezdec z Českých Budějovic povinnou lékařskou prohlídku, stejně jako každý, který měl v předchozích závodech pád, po němž následovala ztráta vědomí. Bohužel padlo rozhodnutí v Brands Hatch nezávodit.

Matěj Smrž absolvoval drsný pád v přípravě na závody ve skotském Knockhillu a od tohoto okamžiku zatím nezávodil. Byl to další pád se ztrátou vědomí, takže lékaři jsou v tomto směru opatrní. Motorku měl Matěj pro závody v Brands Hatch připravenou, bohužel si ji vyzkouší až příští týden během testů, které s týmem absolvuje na okruhu v Cadwell Parku.

Z celé situace není Matěj Smrž nadšený a celou věc mi krátce osobně komentoval slovy: „Není lehké to přijmout, rozumné ano, jsem z toho ale smutný. Hodně jsem makal na tom abych v Anglii něco ukázal, ale štěstí mělo jiné plány. Tento víkend se budu opět koukat a zvykat si na roli diváka, ale pozitivní je, že příští týden při testu v Cadwell Parku mám povoleno si motorku vyzkoušet."

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autoři článku obdrželi prémie 0.5 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 0.5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist