Larry Pegram na Ducati

Továrna Ducati sice oznámila, že se již oficiálně nezúčastní amerického šampionátu, přesto se italský motocykl s podporou továrna bude v národním šampionátu USA prezentovat.

Americká odnož továrny Ducati North America spojila své síly s Larry Pegramem. Populární jezdec bude podporován přímo Ducati Corse a se strojem Ducati 749R se účastní šampionátu Formula Xtreme, což je třída částečně podobná evropské kategorii superstock 600.
„Naše rozhodnutí opustit pro rok 2007 šampionát AMA Superbike bylo velmi obtížné,“ říká šéf Ducati North America pan Michael Lock. „Larry přišel s dobrou strategii a nabídl výbornou infrastrukturu, která nám umožní zůstat v americkém šampionátu.“
„Mým návratem k Ducati jsem vzrušený,“ říká samotný závodník Larry Pegram. „S Ducati jsem získal své nejlepší výsledky. Chtěl bych poděkovat Paolu Ciabattinu i Michaelu Lockovi, kteří mi pomohli dát vše dohromady. Již se těším na Daytonu 200.“
Tým Pegram Racing Ducati bude zásoben pneumatikami Dunlop, motocykly již jsou také v dílnách v Ohiu. První testy jsou naplánované na leden, první závod pak 10. března na floridské pláži Daytona.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist