Z Brna s pohárem za druhé místo v MČR

Sedmé místo celkově a druhé v Mistrovství ČR, to je výsledek dnešního závodu Superstock 1000 pro českého závodníka Michala Salače.

Tým Salač Racing dnes absolvoval na Masarykově okruhu v Brně závod Alpe Adria šampionátu. Ve třídě Superstock 1000 skončil Michal Salač na 7. pozici, když cílem projel jako druhý nejlepší jezdec z České republiky.
Michal Salač:Časy, které jsme dosahovali dnes v závodě, jsme chtěli jezdit již včera, abychom se tak dnes posunuly na těch 2:05, o kterých jsem po sobotní kvalifikaci uvažoval. Přesto jsme se dostali dopředu. Dnes v závodě se mi povedl start, po kterém jsem se snažil držet tempo a dotahovat se na první pětku. Tento víkend hodnotím kladně, protože jsme se posunuli dopředu jak v nastavení motorky, tak i v samotných časech na jedno kolo. Samozřejmě je zde stále co zlepšovat. Chtěl bych poděkovat klukům z týmu, za jejich práci během celého víkendu, stejně tak i partnerům, kteří nám pomáhají. Mému tátovi, který v současné době leží v nemocnici, přeji rychlé zdravení.“

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist