V Mostě pokračoval seriál Alpe Adria, Stock 250 a IMRC

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
PRESLY (340) napsal 24.07.2015 v 12:50

Ivan 2T : jezdím do Mostu už od prvopočátku 1987, těch karambolů co tam bylo, šílený kotrmelce, největší srdcař co jsem viděl, tam jezdil nějaký švéd Chris Lidholm se superbikem, jezdil i WSBK, hrozná palba plnou šestku tam myslím držel, inač tam ubírali a nkteří i podřazovali na 5...

IvanDvoutakťák (5070) napsal 23.07.2015 v 12:19

Zajímal by mě poměr počtu pádů v "neblaze proslulém" retardéru na konci
cílovky k počtu pádů na celém zbytku okruhu ...

SoulTrain21 (753) napsal 21.07.2015 v 06:33-1

Tulen:Tak uplne nevim,jestli jsi mi dobre rozumel...Uz dlouho jsem na Alpe nebyl(3 roky),o jednom z duvodu se zminuji dole,tak jaky vyznam ma otazka ,kdy jsem na ni naposledy byl?.Ale zaroven netvrdim,ze je to jediny duvod,proc ji pravidelne nenavatevuju.
Ja prece ničí praci nekritizuju,pouze zminuji problem,ktery mam z ust/TZ zavodniku ci tymu a ktery tady ocividne porad je.Pokud si tohle tymy dovoli davat do svych TZ tak je to zjevne velky problem ale nepochybuju o tom,ze nekdo usilovne pracuje na tom,aby se tenhle problem odstranil,stejne tak nepochybuju o tom,ze tam chlapci slovensti odvadi velky kus prace.O tom muj prispevek ale ani nebyl.
Jak rikam,nnikoho nekritizuju,jen zminuji duvod,proc si mnoho lidi cestu na tu Alpe nenajde.A ze ji hodnotim pres pc?To mam vydat clanek v novinach?Tak uplne nechapu vyznam tohohle argumentu.Ja jsem si tyhle hodnoceni prece nevymyslel ani jsem je tady nepromenil v nejaky Satanuv hnev,takze si nemyslim,ze je neco spatneho,ze jsem to "ohodnotil" pres pc.Proste jsem jen napsal muj nazor na vec,ktery se opira o fakta.
Takze kdyz to shrnu,tak vlastne nevim,o co ti ve tvem prispevku jde a co chces za odpoved.
A kahanec nijak zvlast nevyzdvihuju Jen pisu ze se s nim spokojim.Roadracing ma prece jen trosku jiny naboj a jsem tam spis jen jako pozorovatel nez fanousek.

Máma-RM (349) napsal 20.07.2015 v 21:48

Víkend skvělej, byl jsem tam od soboty ráno. To co předvedlo vedení závodu v závodech superbike v sobotu byla prasárna a dost mi to vše znechutilo Jinak celkem dost lidí, super zábava hrozně fajn lidi(hlavně češi) a fantastický závody :) kdo nedorazil a mohl je jednoduše osel. Bylo to famózní

tulen. (391) napsal 20.07.2015 v 21:41+4

SoulTrain21: A kdy si naposledy na Alpe byl? Samozrejme v žádné lidské činosti a to ani v pořádání Alpe není nic zcela ideálního, ale podobný komentáře jsou nefér. Slováci udělali pod panem Šurinou obrovskej kus práce a šampionát Alpe stále vzrůstá a věřím, že tomu není konec. Každej závodní víkend si najdeš výbornej a dramatickej závod, protože obsazení je ve všech třídách krom dvacek a moto3 výborný (i tam jezdců pomale přibývá, ale tam je problém spíše v tom, že v našich končinách upadly na čas minibiky a zkrátka je málo mládežníků a klobouk před všema rodičama co do toho s ratolestma přesto jdou). Ano i já mám na "evropské stocky 250" názor, že je to trošku zbytečný oddělení od moto3, protože dříve taky nikdo neodděloval standartní dvacku od kitů jako Seel, Jha atd... takže je to možná pokus kterej nevyšel, ale alespoň se něco proti úpadku mládežníků zkusilo vymyslet. Ono od pc je to snadný hodnotit. A pokud vyzdvihuješ radvanice, kahanec tak si vzpomeň na dobu nedávnou kdy se v espéčkách protestovalo jak o život zdaleka nejen kvůli větším karburátorům... Takže přejme si ať incidentů se řádama a ruznýma lidskejma pochybeníma je co nejméně a ať nám Alpe a nejen to vzkvétá jako poslední rok

Jarka_06 (0) napsal 20.07.2015 v 21:03

Díky fotografovi za super fotky . Prosím, přidejte ještě práci trťáků. Z ostatních diskuzích to vypadá, jako když jsou traťáci zbyteční. Podvody na Autodromu Most???
Traťačka Jarka.

SoulTrain21 (753) napsal 20.07.2015 v 16:50+1

Ono se neni co divit,ze lidi tento sampionat netahne.Vzdyt neustale od nejakych zavodniku/majitelu tymu cteme,ze o vysledcich nerozhoduje predvedeny vykon ale protesty,diskvalifikace apod. (Viz v posledni dobre Salac,Pesek K.) Komu by se na takove zavody chtelo jezdit?Abych v zavode nekomu fandil a po dojeti domu bych zjistil,ze ho diskvalifikovali za to,ze mel nevyhovujici podlozku ppd sroubem? (Samozrejme s nadsazkou receno)
To se radsi spokojim s Radvanicema,Kahancem,MotoGp a Jarni cenou Brna..

maty71 (0) napsal 20.07.2015 v 15:59

Lidi proč jste nepřišli bylo to perfektní jeli jme s kamaradem 300km a stalo to za to přiští rok zase pojedem

Biker_xx (2319) napsal 20.07.2015 v 15:05

A jezdily se fakt rychlý časy. Byla radost na to koukat.

PRESLY (340) napsal 20.07.2015 v 13:33+1

...byl jsem přítomen jenom v neděli, organizačně dobrý, hodně závodů za málo peněz (již v sobotu závody) a vstupné dobrovolné, odpočal jsem si, Superbiky parádní nedělní závod, ...byl tam jenom jeden stánek s občerstvení a málo MOTO 3, kluci "Abrahamovi" by se měli inspirovat a nesázet jenom na jednu kartu v podobě GP (málo závodů a za hodně peněz) i když to je rychlejší...




TOPlist