Tomáš Holubec chce potvrdit svou pozici

Tomáš Holubec přijíždí na Hungaroring v pozici druhého jezdce třídy Superstock 600, na maďarském okruhu chce bojovat o udržení tohoto umístění.

Motocyklový závodník Tomáš Holubec, kterého partnerem je i server www.racing.motorkari.cz, je připraven na další díl Mezinárodního Mistrovství ČR třídy Superstock 600, kterého je pravidelným účastníkem. Tom zazářil v prozatím posledním závodě, jenž se na začátku srpna konal v Brně, kde dokázal zvítězit. V celkové klasifikaci se posunul již na druhé místo a tak na okruhu Hungaroring, kam se nyní motocyklový cirkus pod názvem MEZ MČR stěhuje, se pokusí tuto vynikající pozici v celkovém pořadí udržet.
"Po delší pauze se opět blíží závodní víkend. Jsem rád, že se pojede na okruhu, který znám a na který mám dobré vzpomínky," říká Tomáš Holubec, který své první pódium kariéry získal právě na okruhu Hungaroring. "Tato trať je pro mě velmi zajímavá, je technická a to se mi líbí. Během pauzy jsem se po fyzické stránce připravoval jak jsem jen mohl, ale času moc nebylo, když chodím do práce. Po minulém závodě jsem se dostal docela dost vysoko v celkovém hodnocení a proto vím, že do závodu budu muset dát úplně všechno a bojovat o co nejvyšší příčku. Moc se těším na závodní víkend a doufám, že to přinese nějaký úspěch."

www.tomasholubec.com

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist