Limousine Prague Racing v sezóně 2013

Závodní tým Limousine Prague Racing s jezdcem Honzou Nimmerfollem se v roce 2013 opět zúčastní seriálu Mistrovství ČR v silničních okruhových závodech motocyklů pořádaných v rámci Alpe Adria Championship.

Honza pojede především závody třídy Open 1000 a některé vybrané závody v kategorii Superstock 1000. Z ostatních závodů si určitě nenechá ujít „domácí“ 30. jubilejní Havířovský kahanec na Těrlickém okruhu.
Pro tuto sezónu má tým připravený nový motocykl BMW S1000 RR, ve stockové verzi, model 2012 a náhradní motocykl ve stejné úpravě avšak model 2010.

Honza Nimmerfoll absolvoval solidní zimní fyzickou přípravu, jejíž kvalita se potvrdila na prvním letošním testování na maďarském okruhu Pannonia ring. Dva dny intenzivních testů předcházela u Honzi nepříjemná viróza, ale ta se naštěstí nijak neprojevila na jeho fyzické kondici.
Ve výčtu předpokladů pro úspěšné absolvování letošní sezóny tak už chybí zmínit dvě velmi podstatné věci, a to, že mechanika bude Honzovi dělat osvědčený Honza „Sláma“ Vrba a dva důležité sponzory, mimo hlavního, jehož jméno tým nese, kterými jsou ELIT a RENOCAR BMW.
O výsledcích týmu v jednotlivých závodech budeme fanoušky silničních okruhů informovat v dalších tiskových zprávách.
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist