Javor chce z Hungaroringu další body

Motocyklový závodník Michal Javůrek se připravuje na třetí letošní výjezd mimo naší republiku, který chce okořenit dalším ziskem republikových bodů.

S logem serveru www.racing.motorkari.cz nastupuje do závodů Přeboru České republiky loňský nováček mezi motocyklovými závodníky Michal Javůrek. Po letošním maďarském úvodě a dvojité návštěvě mosteckého okruhu, zaznamenal populární Javor další body na brněnské dráze, která nepatří mezi jeho oblíbené okruhy. Nyní se však jede na maďarský Hungaroring, což je okruh, který jezdec z Markvartic zná již ze své první sezóny, kdy zde po vydařené kvalifikaci prožil zklamání po nedokončeném závodě z důvodu poruchy motocyklu (což v jeho dvouleté kariéře byl první a prozatím jediný nedokončený závod).
"Do Maďarska odjíždím s cílem umístit se do desátého místa," říká Michal Javůrek před cestou na Hungaroring. "Když bude umístění lepší, byl bych samozřejmě rád. Myslím, že za vynikající umístění bych považoval čtvrté místo, ale to je zatím jen taková vysněná představa, protože konkurence nespí a nedá mi nic zadarmo. Moje příprava na tento závod spočívala víceméně v kontrole a doladění motorky, která nebyla po posledních dvou závodech ve 100% stavu. Po včerejším testu to vypadá, že by mělo vše fungovat a motorka bude do Maďarska připravená až na některé estetické vady, jenž po pádech vždy jsou. Já se cítím připraven dobře a po téměř měsíční pauze se těším až se znovu svezu na okruhu."

http://www.michaljavurek.com

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist