Indi racing team v sezoně 2008

Sotva skončila sezona 2007 už se přemýšlelo jak to bude vypadat s tou následující. Venku to sice na závodění ještě nevypadá, ale tým Indi racing nezahálí. Po loňském úspěchu v celkovém umístění i přes nemalé problémy s technikou a několika pády se zlomeninami obou horních končetin, bychom rádi pokračovali v trendu umístění „na bednu“.

  Oproti loňsku vynecháme třídu SuperSport. CBR 600 RR 2005 sice ještě stihlo v sedle s Michalem „Indiánem“ Dokoupilem vybojovat celkové třetí místo, ale letos už  bude konkurence s technikou zase o krok dále.

  O to více se budeme soustředit na třídu SuperStock 600, do které chystáme stejný motocykl jako loni, tedy CBR 600 RR 2007. Ovšem v letošní sezoně spolupracujeme s Janem Halbichem, který na tento motocykl připravuje kompletní podvozek značky Bitubo a během sezony bude motocykl připravovat na každý závod.

  Díky Janu Halbichovi také přibyli noví sponzoři, například Tsubaki-řetězové sady, Elf-motorové oleje a s dalšími se jedná.  

  Přerušili jsme spolupráci s firmou Padana a nově budeme prezentovat kombinézy firmy  4SR tedy For street racing s.r.o.

  Nadále pokračujeme ve spolupráci s firmou SBK která nám zajišťuje přepákování včetně servisu a náhradních dílů.

   Sezonu máme v plánu začít závodem v Hořicích tedy 300ZGH, který je pro nás srdcovou, prestižní záležitostí. Zúčastnit se chceme všech pěti závodů MČR SZM, závodu UEM Cup v Mostě, všech šesti závodů Czech Endurance Cup v týmu AMW racing #56 a rádi bychom vyzkoušeli některé ze závodů IDM. Podle okolností se rádi zúčastníme závodu na přírodním radvanickém okruhu a také nově vzniklého závodu Havířovský Kahanec na těrlickém okruhu.

  Tým bude v podobném složení jako loni, tedy jezdec Michal „Indi“ Dokoupil # 23,
mechanici Rostislav Halla a Milan Urban, hospitality, web, tiskové zprávy Veronika Hankocyová a technický poradce Jan Halbich.

  Na našich stránkách www.indi-racing.cz  se v současnosti můžete podívat na fotogalerie a výsledky z loňských závodů. Během roku máme v plánu web pozměnit tak, aby bylo plně funkční forum, veškeré informace o týmu, noví sponzoři a také se zde budou pravidelně objevovat novinky týkající se dění v týmu.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist