Fotografie z Hungaroringu

Další ročník Mezinárodního Mistrovství ČR silničních motocyklů je v plném proudu, již tento víkend se koná jeho páté kolo na maďarském okruhu Hungaroring. Pokud se ho zúčastníte jako jezdec, či jako jiný člen startujícího týmu, máme pro Vás nabídku na zhotovení fotografií z Vámi absolvovaných závodů.

Během sobotních tréninků a nedělních závodů Alpe Adria Championship Vám vytvořím fotodokumentaci vašeho snažení, kterou vám poté zašlu zpracovanou na DVD (disk obsahuje obraz automatického promítání fotografií v podobě filmu s hudebním doprovodem a dále ve speciálním adresáři originály fotografií k použití pro další zpracování – fotografie, plakáty, pozadí reklamních nosičů, promokarty, atd.). Disk je možné spustit na jakémkoliv DVD přehrávači, či na jakémkoliv PC s DVD mechanikou.
DVD vám bude poté zasláno dobírkou na vámi zadanou adresu, nejpozději do 5 pracovních dnů (možno dohodnout i jinou formu převzetí). Cena jednoho DVD je 500.- Kč (+85,- Kč poštovné a balné)
V případě vašeho zájmu o zhotovení fotografické dokumentace z této akce prosím o kontakt na:
PETR ŠTOLA
E-mail: racing@motorkari.cz
Mobil: +420 603 453 977
Ve vaší objednávce prosím uveďte: Jméno fotografovaného jezdce, startovní číslo, třídu ve které nastoupí a pro převzetí zakázky pochopitelně také kontakt na Vaší osobu.
POZOR! Vzhledem ke zkušenostem a vzhledem k zájmu odevzdat opravdu pouze kvalitní práci, je množství zakázek omezeno. Proto budou jednotlivé zakázky vyřízené pouze do naplnění maximálního počtu fotografovaných jezdců v jedné třídě. Upozorňuji tedy, že je dobré si svou zakázku co nejdříve rezervovat.
Zakázky je možné zaplatit předem, v takovém případě bude Vaše zakázka stoprocentně přijatá. Pro údaje o platbě mě prosím kontaktujte telefonicky nebo emailem.
Při platbě předem nebude účtováno poštovné a balné (85,- Kč).

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist