BMW Sikora Motorsport a Dafit Moto Racing team na prvním testování sezony 2013.

Slušnou porci testování absolvovali jezdci Richard Blacar a Michal Filla z týmu BMW Sikora Motorsport ve španělské Cartageně a Almerii.

Michal Filla jezdil jako instruktor v jeho Filla Racing Academy na sériovém BMW, ale i to posloužilo jako velmi slušná rozcvička před sezonou. Navíc absolvoval několik kol také na BMW Lukáše Kochmana a R6 Kurta Tetala.
Richard Balcar už testoval svůj závodní motocykl a i přes velké bolesti nohou, způsobené novými botami, jezdil výborné časy.

Z týmu Dafit Moto Racing se testování zúčastnil boss David Ouředníček, který testoval dva zbrusu nové stroje BMW, Jiří Štěpanovský na Hondě CBR 1000 a také „pan ředitel“ Kurt Tetal. Ten zkoušel svou novou hračku Yamaha R6 a vypadá to, že si budou rozumět.
Nejrychlejším jezdcem prvních čtyř dní testování byl David Ouředníček, nakonec ho ale překonal Toník Eliasů, který přijel s kamarády z Moto2 potestovat v Almerii a Davida překonal o 2,5s.na kolo.
Každý z jezdců najel kolem tisíce kilometrů a vše proběhlo bez problémů. Další porce testování čeká tým Davida Ouředníčka opět ve Španělsku, tentokrát ale přibude další jezdec Martin Trachta a zamíří se na okruhy v Albacete a Valencie.

Informace o redaktorovi

Tomas Mysliveček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist