Změna termínu závodu v Dymokurech a nový podnik v Piešťanech

Předseda Divize přírodních okruhů CAMS Petr Civín prostřednictvím tiskové zprávy oznámil změnu termínu pořádání závodu seriálu MČR a PČR Přírodních okruhů 2016 v Dymokurech, které pořádá Road Racing Club. Ten se měl jet původně v termínu 03. a 04. září 2016, ale nově je nyní přesunut na termín 17. a 18.září 2016.

Důvodem je vzrostlá slunečnice v okolí tratě, která brání ve viditelnosti hlavně při projíždění zatáček a je zvýšená možnost vběhnutí zvěře na trať. Slunečnice bude sklizena až po původně plánovaném termínu závodu. Proto došlo k rozhodnutí z bezpečnostních důvodů posunout termín závodu na pozdější termín.

Českomoravská asociace motocyklového sportu (CAMS) dále potvrdila nového pořadatel v kalendáři závodů MČR a PČR Přírodních okruhů 2016. Tím je slovenský Piešťanský motocyklový klub, který bude pořádat čtvrtý závod přírodních okruhů v areálu letiště Piešťany a to ve dnech 19. a 21. srpna 2016. Další informace budou průběžně zveřejňovány na stránkách CAMS nebo na stránkách pořadatele - Piešťanský motocyklový klub.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)
Lubor Horák - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist