Víkend ve Frohburgu objektivem Miloše Rejmana

Poslední závod sezony na přírodních okruzích uspořádali v německém Frohburgu, kde vyvrcholil boj o celkové umístění jak v mezinárodním mistrovství IRRC, tak v Poháru na přírodních okruzích AČR. V Supersportech IRRC je třetí Marek Červený, nejlepší jezdec v republikovém šampionátu. V Superbicích IRRC je nejlépe umístěným jezdcem pátý Aleš Nechvátal.

Koncem září odjeli čeští závodníci na přírodních okruzích za hranice republiky, aby v německém Frohburgu ukázali kvalitní formu, protože hned v pěti případech byl na stupních vítězů český jezdec. Tato skvělá bilance je především zásluhou Marka Červeného, který byl dvakrát druhý a jednou třetí. Dvoje druhá místa si na konto připsal Michal Dokoupil, ale ten bohužel v Německu zaznamenal pád se zraněním. Dnes má po operaci hematomu na zádech v mladoboleslavské nemocnici, ale poslední informace hovoří o úlomcích obratle v oblasti bederní páteře.

Velmi dobře si v litrové kategorii vedl například Pavel Tomeček, Kamil Holán, ale rovněž Tomáš Mysliveček, který byl ve Frohburgu poprvé a hned zaznamenal umístění v první desítce. Smůlu měl celkově pátý Aleš Nechvátal, který je ale v IRRC Superbike vůbec nejlepším českým závodníkem.

Jak to v Německu vypadalo nám přiblíží fotografie Miloše Rejmana.

Výsledky jednotlivých kategorií – ZDE
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist