Ulster Grand Prix 2012

Ulster Grand Prix 2012 bude hájit 3 členný team z České Republiky ve složení Olin Hanák,Petr Homola a Martin Sucháček. Tento velký závod bude pro Petra Homolu a Martina Sucháčka premiérou na půdě v Irsku.Olin Hanák se již tento rok zúčastnil závodu v Cookstownu, kde si nevedl vůbec zle. Všichni 3 jezdci jsou velice dobře připraveni a těší se na opravdu velké závody. Držme jim palce a přejeme jim hodně úspěchu v závodě Ulster Grand Prix 2012.

Petr Homola:

Těším se opravdu moc na svoji premiéru na Irské půdě ale mám velký respekt před takovým těžkým závodem a sem moc zvědav, jak se nám bude dařit. Ale je to především o sbírání zkušeností. Také bych chtěl poděkovat Pavlu Kočímu za vše co pro nás udělal a díky němu se můžeme postavit na start v závodě Ulster Grand Prix 2012.


Olin Hanák:

Na letošní Ulster Grand Prix se moc těším, je to velká zkušenost a budu se snažit co nejlíp zajet v National a Challenge race a kvalifikovat se do Ulster GP Supersport Race.

Martin Sucháček:

Sem opravdu nabuzený na tento závod a věnoval sem se dost přípravě na tento závod a myslím si, že jakýkoliv výsledek budeme brát jako pozitivní. Bude to velice těžký závod ale věřím, že si vše užijeme a vrátíme se domů se spoustou zážitků.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist