Macau GP 2018 – V tréninku nejrychlejší Rutter, Červený je osmý

První trénink mají za sebou jezdci motocyklů na městském okruhu v Macau. Nejrychleji zajel Michael Rutter, který byl o víc jak sekundu rychlejší než druhý v pořadí Peter Hickman. Výborně si vedl český závodník Marek Červený, jemuž po tréninku patří osmý nejrychlejší čas v pořadí. Ve čtvrtek mají jezdci na programu ještě první kvalifikaci.

52.ročník Suncity Group Macau Motorcycle Grand Prix odstartoval ve čtvrtek ráno volný trénink. Nejrychlejším jezdcem je z časem 2'29,232 sekundy Michael Rutter (Aspire-Ho by Bathams Racing). Na druhé pozici je se ztrátou 1,2 sekundy Peter Hickman (Aspire-Ho by Bathams Racing), třetím jezdcem v pořadí je Martin Jessopp (Tak Chun Group by PBM), který na prvního ztratil 1,3 sekundy.

O víc jak tři sekundy pomaleji zajel čtvrtý Horst Saiger (Saiger Racing) a David Johnson (PR Racing). Český závodník Marek Červený (Wepol Racing by Penz13) je s časem na kolo 2'34,036 sekundy osmý v pořadí a na dvojici Danny Webb a Derek Sheils (oba - MGM by Penz13) ztrácí něco přes sekundu.

52.Suncity Group Macau Motorcycle Grand Prix – Volný trénink
Čtvrtek, 15.listopadu 2018 – Macau, Čína

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 4 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Rosička přispěla 2 Kč
masi přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist