Jarní cena v Brně objektivem Lubora Horáka

Zahajovací podnik motocyklové sezony české silnice odstartovala Jarní cena Brna 2018. Na Masarykově okruhu zaburácely motory závodních motorek už v pátek, sobota byla dnem kvalifikací a prvních závodů, neděle byla dnem závodů. Počet přihlášených závodníků a jejich strojů byl obrovský, což slibovalo napínavou podívanou snad ve všech kategoriích.

S velkým otazníkem bylo počasí, které třeba loni jezdce překvapilo v podobě sněžení. Letos sice hlásili déšť, ale k tomu naštěstí nedošlo, třebaže někdy foukal opravdu silný a studený vítr. Jinak bylo krásně slunečno a všichni si po dlouhé zimě užívali fantastickou závodní atmosféru.

Po obslužné komunikaci podél brněnského okruhu měli fotografové možnost využít shuttlebus, což si velice chválili a vnímali to jako velké pozitivum letošního ročníku. Díky tomu se stíhaly záběry z různých míst tratě, takže rozhodně výborný nápad.

Skvělý nápad byl rovněž udělat v sobotu večer autogramiádu nové knihy Richarda Karnoka “Život motocyklového pretekára", kterou napsal o bývalém Československém jezdci Pavlovi Dekánkovi, na jehož autogramiádu do Brna dorazil i jeho jednadevadesátiletý táta.

Kompletní výsledkový servis - Jarní cena Brna 2018

Autor článku obdržel prémii 2 Kč od 4 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Riksa přispěl 0.5 Kč
JardaKTM přispěl 0.5 Kč
TonyR přispěl 0.5 Kč
Foxx5 přispěl 0.5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist