Honda TT Legends v roce 2013 s pěti piloty

Tým Honda TT Legends pojede v následující sezoně 2013 s následujícími jezdci: John McGuinness, Michael Rutter, Michael Dunlop, Simon Andrews a Cameron Donald, který ale při prezentaci týmu chyběl, neboť si užívá léto doma ve slunečné Austrálii.

Třetí rok svého závodění pojede tým "Honda TT Legends" celkem s pěti jezdci, kteří budou mít k dispozici motocykl Honda CBR1000RR. Kromě závodění v šampionátu World Endurance 2013 jsou pochopitelně plánovány i starty při TT na Isle of Man a North West 200.

19-násobný vítěz TT John McGuinness, Cameron Donald, Michael Rutter a Simon Andrews budou zastupovat tým Honda TT Legends v šampionátu World Endurance, při North West 200 a TT se přidá ještě Michael Dunlop.

Tým ve složení McGuinness, Andrews, Rutter a Dunlop byl představen na výstavě «Motorcycle Live in the UK» moderátorem Jamie Withhamem.
Chyběl pouze Cameron Donald, jenž je doma v Austrálii. 

"Je to skvělé, že v příštím roce pojedeme opět s velmi silným týmem jak šampionát World Endurance, tak závody Road Racingu. V obou kategoriích budeme jistě silnější než v roce letošním. Hlavně Michael Rutter bude svými zkušenostmi velkou posilou našeho týmu" řekl při prezentaci týmový manažer Neil Tuxworth.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist