Josef Franc přeborníkem České republiky na ploché dráze

Při neúčasti vedoucího závodníka Ronny Weise se okruh uchazečů zúžil na pražské jezdce Josefa France a Zdeňka Holuba. Samozřejmostí bylo vyjet si co nejvíce bodů, protože Ronny Weis měl na svém kontě nastřádáno bodů čtyřiačtyřicet.

Ve své cestě za přebornickým titulem nechtěl Josef Franc nic komplikovat a proto v každé jízdě zvítězil, aby se nemuselo moc počítat. Jeho týmový kolega Zdeněk Holub přeci jen takovou sbírku v Pardubicích dohromady nedal a v závodě skončil až na sedmém místě. I když Ronny Weis chyběl, přesto dokázal uhájit druhou příčku. Celkově třetí skončil v pořadí čtyřdílného seriálu Filip Šitera, jehož na dráze přítomní diváci také neviděli.

Pro člověka znalého české plochodrážní scény věc normální, ale člověk neznalý se může podivovat nad ženským jménem ve startovní a výsledkové listině. Řeč je o slečně Michaele Krupičkové, která zdatně prohání své v přesile jezdící mužské kolegy. V celkovém pořadí obsadila deváté místo z dvaatřiceti závodníků, kteří nastoupily k závodům přeboru České republiky.

PŘEBOR ČR PARDUBICE - 19.října 2013

1. Josef Franc - Praha

2. Michal Škurla - Praha

3. Václav Milík - Pardubice

4. Jaroslav Petrák - Pardubice

5. Ondřej Smetana - Praha


KONEČNÉ POŘADÍ PŘEBORU ČR 2013


1. Josef Franc - Praha

2. Ronny Weis - Slaný

3. Filip Šitera - Mšeno

4. Zdeněk Holub - Praha

5. Michal Škurla - Praha


Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist