Vyhrajte vstupenky na Speedway GP v Praze

S blížícím se závodem seriálu Speedway GP v Praze jsme pro vás připravili soutěž o dvě vstupenky a trička Monster Energy. Jedenadvacátá Grand Prix České republiky se v Praze na Markétě uskuteční v sobotu 10. června 2017.

Letošnímu seriálu SGP zatím dominuje Patryk Dudek, průběžně druhý je Australan Jason Doyle, který loni v Praze vyhrál, a třetím jezdcem v pořadí je Švéd Fredrik Lindgrem. Do Prahy jsou přihlášeni také jezdci jako Tai Woffinden, Chris Holder nebo Rus Emil Sayfutdinov.

Českou plochou dráhu bude 10. června při Grand Prix České republiky reprezentovat Václav Milík, jenž byl nominován jako divoká karta. Kapitán českého národního týmu dostává důvěru pořadatele čtvrtý rok po sobě. Celkově se bude jednat o jeho pátý start mezi nejlepšími jezdci světa, když si připsal jeden start z pozice náhradníka.

Stačí odpovědět na jednu otázku a 2 vstupenky na Speedway GP v Praze + 2 trička a karton energy drinků Monster, jsou vaše.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kdo byl loňským vítězem celé série Speedway GP?
    • Tai Woffinden
    • Greg Hancock
    • Chris Holder

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)




TOPlist