Tréninky před Speedway Grand Prix

V pátek krátce po sedmnácté hodině vyjela k tréninku na sobotní závod první trojice jezdců. Byli to tři Češi a to Václav Milík, který zasáhne do závodu jako divoká karta a dva náhradníci Zdeněk Holub a Michal Škurla.

Michal Škurla nahrazuje původně nominovaného Romana Čejku, kterého tímto zdravíme do nemocnice, kde je od čtvrtka s akutním zánětem slepého střeva. Druhá absence byla v případě Chrise Harrise, který trénink vynechal z důvod pátečního startu na domácí dráze v Coventry, kde probíhalo ligové utkání.

Velmi pozitivní byl pohled na dráhu, protože ta byla ve výborném stavu. Jak prozradil Pavel Ondrašík, za tímto stavem stojí spousta práce, protože třeba trávník uvnitř oválu je zralý na vodní polo.

Pokud závodníci během tréninku odzkoušeli různá nastavení pro závod, tak také počasí vyzkoušelo alespoň dvě možné varianty. Začalo se za slunečných podmínek a končilo se za deště. Na to, co v sobotu zvolí jezdci si budeme muset počkat až do devatenácti hodin, protože to startuje první jízda.
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist