MS v ploché dráze družstev

V úterý proběhla v pražském Paláci Aventin tisková konference k Mistrovství světa družstev v ploché dráze, které je na programu 20. července 2013 na pražské Markétě. Samotnému finále předchází závod Race Off s datem 18. července, jehož vítěz následně doplní finálovou trojici týmů.

Do závodu Race Off nastoupí družstva USA, Lotyšska, Velké Británie a Austrálie. Družstva, která jsou do světového šampionátu v ploché dráze nasazena přímo jsou z Polska, Dánska a České republiky.

Polsko a Dánsko jsou vítězná družstva semifinálových závodů. Pořadatel dnes ústy manažera SGP Petra Ondrašíka ohlásil úplnou připravenost na oba závody. Zmínil velkou náročnost příprav a to i přesto, že už na Markétě mají zkušenosti s pořádáním závodů SGP.
Sportovní ředitel SGP Pavel Ondrašík dále upozornil na volná místa v sektoru určeném jen pro české fanoušky. K zakoupené vstupence je jako bonus připravena šála v národních barvách a vlajka. Rezervace vstupenek je možná na fandimespolecne.cz, což je ze strany pražského klubu chvályhodná akce na podporu národního týmu.

Netrpělivě očekávanou informací bylo samozřejmě zveřejnění sestavy našeho celku. Národní trenér Milan Špinka vyslovil pět celkem očekávaných jmen. K pátečnímu tréninku nastoupí Aleš a Lukáš Drymlové, Matěj Kůs, Josef Franc a Václav Milík.

Po tréninku pozve k poradě národní trenér všechny manažery extraligových klubů a z jejich sezení vzejde čtveřice, která nás v sobotním finále bude reprezentovat. Start obou závodů je v 19.00 hodin na pražské Markétě.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist