PSK Olymp Praha vítězem základní části extraligy

V pátek pokračovala extraliga na ploché dráze utkáním domácího celku PDK Grepl Mšeno proti vedoucímu celku soutěže PSK Olymp Praha. Na stadionu ve Slaném, kde ve středu závodil pražský celek, byl také přítomen trenér Mšena Petr Vandírek, aby si prohlédl svého nejbližšího soupeře a nedopustil to, co se stalo Slanému.

Ze začátku utkání bylo opravdu vidět, že domácí mají hosty přečtené a ještě v půlce závodu bylo utkání vyrovnané. Pak začal pravidelný větší sběr bodů hostujícího celku, který skončil jejich vítězstvím. Za pražský celek stále nemohl nastoupit zraněný Matěj Kůs, ale i tak si jeho celek s domácím poradil.

Nejvíce bodů již tradičně přivezly svým celkům zahraniční posily. Za domácí to byl Przemyslaw Pawlicki a Norbert Kosciuch. Jejich pětadvacet bodů ale porážku neodvrátilo.

V hostujícím celku se představilo duo Troy Batchelor a Peter Kildemand, které přispělo šestadvaceti body na konto hostů. A tak rozhodujícím byl zřejmě Zdeněk Holub z celku hostů který vyjel jedenáct bodů a to bylo daleko nejvíc z českých závodníků.

Díky této výhře se pražský celek stal vítězem základní části extraligy.
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist