Poděkování za sezónu 2008

Sezóna 2008 je po slavnostním vyhlášení definitivně u konce. Na závodní dráze se letos objevilo spoustu nových závodníků a úroveň skútrového závodění šla rapidně nahoru.

Ve startovním poli se objevilo dost nováčků, kteří zahodili strach z nějakého toho pádu, nebo odřeného plastu. Těmto klukům a holkám patří veliký dík, protože díky nim může tento sport vzkvétat. Je potřeba také vyzdvihnout, že se nikomu nic vážného nestalo, až na pár výjimek. Sice tam nějaká ta kostička zapraskala, ale vše bylo bráno s humorem a dobrou náladou. Doufejme, že příští rok se podaří všem opět stanout na startovním poli a utkat se o bodové příděly. Pro příští rok bude určitě připravena nějaká ta novinka a bude to i lahůdka pro oči.
Dovolil bych si ještě shrnout, jak probíhalo slavnostní vyhlášení ve Sport Parku Stromovka.. Tato akce měla mezi jezdci premiéru a moderátorského mikrofonu se chopil Ondra Honzák, protože na Leoše Mareše už nám ze startovného nezbylo. Přivítali jsme také jednoho velice zajímavého hosta. Nebyl to nikdo jiný než Lukáš Pešek (jezdec MOTOGP 250ccm), a musím podotknout, že na všechny udělal skvělý dojem svým přátelským vystupováním. Lukáš předal ceny ve všech kategoriích spolu s partnery celého závodního seriálu. Celý večer proběhl v uvolněné atmosféře a na nikom nebyla znát nervozita ze závodních víkendů, kdy šlo o pozice v přeboru. Ceny byli předány se vší slávou a pak už se všichni mohli vrhnout do víru zábavy a plného baru.
Na závěr už se sluší jen poděkovat všem našim partnerům jmenovitě: Freedom CB s.r.o., Skútry Malšice s.r.o., Motul, Stage6, Hebo a Scooter-tuning.cz. Dále děkujeme zástupcům médií, kteří propagovali náš sport, minimálně drobnou zmínkou a Všem ostatním co se podíleli na úspěšně organizaci. Tak nashledanou v roce 2009, ať je další sezóna minimálně stejně tak úspěšná jako letošní.

Informace o redaktorovi

Václav Krupička - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist