Rozhovor s talentovaným jezdcem i lovcem Eli Tomacem

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
Balouch (266) napsal 17.12.2017 v 19:24

Já myslím, že Dungey a Villopoto svym odchodem jasně dokazují, že je to v USA psycho...SX a pak hned MX... Tomac mluví naprosto smysluplně a rozhovor je hezký... Jsem sice větší fanoušek Rozcena a Dungeye, ale Tomac je pro mě nejrychlejší jezdec na jedno kolo a naprosto ho respektuju...To, že jezdí Reed i ve svých pozdních 30 letech je sice hezké a mám ho rád, ale na špičku už bohužel nestačí..

cedo (-105) napsal 16.12.2017 v 16:56

MXer-a Reed snad nejezdi v USA?nikde sem nepsal že machruje,a že toho dokazal malo!trošku si to pleteš demente!myslim že kdyby Rozcen vedel ze na to nema tak už přestal s treninkem a skončil,to je zrovna jeden co chce bud vrchol nebo nic!!!

MXer (140) napsal 14.12.2017 v 23:04

Cedo - Ty si dobrej dement a zjevně si toho dokázal u klávesnice víc než všichni o kom se tu píše.Nevim,co by tam mělo být,aby pro Tebe ten rozhovor nebyl o ničem a naopak mě některýma odpověďma pobavil v dobrým slova smyslu.A nejvíc tim,že nemachruje a že za něj hovoří výkony s čim naprosto souhlasim.Sleduju ho už dlouho a v neposlední řadě je to skromný kluk a skvěle vychází s rodičema,což hovoří za vše.A to co předvedl na posledním závodě,tak u Tebe hodně klesl ?? Mě by zajímalo,jak by si se na jeho místě zachoval Ty...A jak můžou psát o Roczenovi,když pomalu přišel o ruku a na motorce 3/4 roku neseděl a nikdo neví jak na tom bude ?? A ještě si pleteš dojmy z pojmy a vůbec se nedivim,že ty kluci jsou v USA tak brzo vyhořelý a tak brzo končí.Jestli si takovej odborník,tak se podívej na kalendář závodů - AMA Supercross od Novýho roku každý víkend (17 závodů),pak týden pauza a začne AMA Motocross taky každý víkend (12 závodů) a mezitím samozřejmě pořád trénujou.Ještě tam máš nějakej argument ??

Georgio88 (1219) napsal 14.12.2017 v 18:10

upřímně článek byl pro mě tl;dr takže jsem skočil přímo do diskuze, abych to tu krapet rozvířil.

Bohužel bez bratrů Stewartových, Villopota a Dungeyho je Tomac jedním z trojice favoritů Tomac-Musquin-Roczen na titul... Bohužel po odchodu diesela Dungeyho je asi Musquin jedinej, kdo umí jezdit hlavou a 18 závodů v nějakých 21 týdnech je záhul a důležitý je neudělat chybu.

Roczen s Tomacem jsou ve 2018 schopní se vyprovokovat na hranici jejich fyzických možností, ale tam je jednoduchý udělat kritickou chybu a strávit zbytek roku na marodce, takže pokud bych si měl vsadit, tak bych vsadil na Marvina Musquina.

Ačkoliv jsem fanda Suzuki a v krosu i všeho zeleného, tak prostě KTM má největší a nejlepší zázemí a trénink u Aldona Bakera prostě produkuje mistry ať chceme nebo ne a ať po něm Roczen plive po twitteru sebevíc.

cedo (-105) napsal 14.12.2017 v 12:35

ještě jedna věc...mluvi o tom že psychicky se to neda vydržet...max 30let...podivejme na Cairoliho,Everts,Reed,...nějak to nechapu ten jeho rozhovor!!!

cedo (-105) napsal 14.12.2017 v 11:42

uplně o ničem rozhovor...třeba co předvedl v poslednim zavodě o titul,tak u mě hodně klesl...tady mluvi o psychice ale asi ju nema uplne v pořadku,ma se od Dungeyho co učit!v članku se piše o Tomacovi jako o jedničce ale nikde neni psano o Roczenovi...nebo jakou formu ma Marvin...jasně patři mezi kandidaty na titul...ale připada me že se piše jak kdyby už mel titul v kapse!!




TOPlist