Memoriál Michaela Špačka: Motocross po šesti letech zpět do Holic

Po šesti letech opět v Holicích zaburácí motory motokrosovým mašin. Proběhne tam Memoriál Michaela Špačka a už nyní je víc než jasné, že bude na co koukat. Kromě české motokrosové špičky se na startovní žebřík postaví jezdci z celé Evropy a na trati si určitě nedají nic zadarmo.

Všechny motokrosové fanoušky srdečně zveme na Memoriál Michaela Špačka do Poběžovic u Holic. Žádný sportovní nadšenec by si neměl ujít tento neobyčejný comeback na tradiční závodní trati v Holicích. Pan Stanislav Špaček převzal osobně v minulých měsících přípravu tratě, která se nachází v blízkosti firmy GOLDfren, kterou vlastní rodina Špačkova. Již v sobotu 15. 9. 2018 odpoledne od 16.00 hodin je připravena pro diváky auto-moto show. Na které budou k vidění závodní vozy, vozy rally crossu a něco pro uši diváků předvede i závodní vůz z Dakaru při své jízdě.

V neděli 16. 9. 2018 se mohou návštěvníci těšit na prvotřídní pole jezdců s účastníky jak domácích tak i mezinárodních pilotů. Ve třídách MX2 a MX1/Open budou k vidění při třech 20-ti minutových jízdách. Pro obě třídy jsou pro vítěze připraveny finanční a věcné ceny. Neděle začíná tréninky od 9.00 hodin. Hlavní závody tříd MX2 a MX1 /Open startují od 13.00 hodin. Celý den bude zpestřen zajímavým doprovodným programem. Dostatek občerstvení bude zajištěno u stánků u závodní trati. Pivovar REBEL Havlíčkův Brod jako hlavní sponzor se postará při akci o dobré pivo. V sobotu se pivo bude točit i ve stanu v depu při poslechu hudby. Maďarský dealer Vám uvaří pravý maďarský guláš.

Pro obě třídy se již přihlásili jezdci z Španělska, Maďarska, Rakouska, Německa, Slovinska. Mezi nimiž by neměli chybět závodníci jako Luis Lopez Gomez, Álvaro Lozano Rico, Alonso Santez Garcia, Juan Pedrero, Bence Szvoboda, Rudolf Weschta, Martin Michek, Petr Michalec, Sulivan Jaulin a další.

Pro přihlášení do obou tříd a bližší informace naleznete na www.motocrossholice.com. Kde naleznete i přihlášky do závodů. Přihlášky a dotazy směřujte na goldfren@goldfren.cz
Rodina Špačkova se těší na mnoho jezdců a hostů z celé Evropy.


www.motocrossholice.com


Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 4 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
JardaKTM přispěl 2 Kč
clark přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist