Po odmlce se na obrazovky ČT vrací nejlepší Freestyle motokros

Chcete vidět, jak Libor „Mouka“ PODMOL získal titul vicemistra Evropy? Není nic jednoduššího než si v pátek 14. června zapnout ve 21 hodin ČT Sport se záznamem finálového večera v německém Hamburku.

Kapitoly článku

Tam Libor Podmol do poslední chvíle držel naději na titul mistra Evropy. Titul evropského šampióna nakonec získal jeho týmový kolega David Rinaldo, ale i druhé místo se v ostré konkurenci kolem největší hvězdy Dany Torrese.
V pátek 14. června ve 21 hodin na ČT Sport budete moc shlédnout, jak Dany Torres v Hamburku první večer vyhrál a druhý večer chyboval a skončil až šestý. Našemu nejlepšímu FMX riderovi Liboru Podmolovi se první večer podařilo získat druhé místo právě za nedostižným Torresem a druhý večer rozpumpoval srdce všech svých fandů výhrou v kvalifikaci a ve finále šahal po titulu mistra Evropy. Bohužel David Rinaldo si pohlídal náskok z předešlých podniků v Linzi a v Mnichově a získal, zcela právem, titul mistra Evropy.
Tak nezpomeňte v pátek 14. června 2013 ve 21 hodin na ČT Sport premiéra posledního podniku mistrovství Evropy v Hamburku, repríza a další FMX masáž příští týden v neděli 23. června 2013 v 7:05 hodin na ČT Sport, nebo z archivu na webu České televize.

Vše podstatné o mistrovství světa, Evropy a dalších podnicích, kde můžete vidět skákat populárního „Mouku“ Podmola naleznete na webových stránkách www.msfmx.cz.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist