Na adrenalinové akci Nitro Circus Live uvidíme Petra Piláta

V neděli 31.ledna se uskuteční v pražské O2 Aréně nejnovější adrenalinová show Nitro Circus Live. Bláznivé akce plné freestyle motokrosových triků se zúčastní také Petr Pilát, úřadující mistr Evropy a domácího šampionátu. Nitro Circus Live se vydává na evropské turné, v roce 2016 navštíví třináct evropských měst se zcela novým programem. V neděli se v Praze představí také Travis Pastrana, legenda akčních sportů!

„Je to pro mě neskutečná čest, že budu skákat v této show. Travis Pastrana je pro mě největší sportovní hrdina, jako malý jsem místo pohádek sledoval jeho videa,“ prohlásil Petr Pilát, který se už v Nitro Circus Live objevil v roce 2013. „Těším se zase na všechny kluky, mezi nimi je skvělá, až rodinná atmosféra. Navíc v Nitro Circusu skáčou nejlepší jezdci na světě.“

Travis Pastrana povede tým elitních sportovců v čele s hvězdnou sestavou FMX. V neděli se v O2 Aréně představí Josh Sheehan, první jezdec světa, který skáče trojitý backflip. Dále Blake Williams, zlatý medailista z australských X-Games, americká superstar Adam Jones nebo Jolene Van Vught, nejodvážnější žena akčních sportů. Na všechny čeká Nitro Gigant-A-rampa, která bude vůbec největší v historii. Dále se představí jezdci na BMX a další.

Petr Pilát se s Travisem Pastranou moc dobře zná a pravidelně se kontaktují. „V roce 2006 jsem ho v Americe navštívil, pak jsem u něj ještě dvakrát přímo doma bydlel. Tím se mi splnil sen,“ dodává Pilát, kterého čeká hodně náročný program. V pátek a v sobotu pojede na závody mistrovství světa Night of the JUMPs do švýcarské Basileje. „Tři velké akce ve třech dnech nebude nic jednoduchého, na všechny se ale moc těším.“

Sezona freestyle motokrosu začala o minulém víkendu, kdy na závodech mistrovství Evropy v rakouském Linci vybojoval Petr Pilát třetí místo. „Konkurence od mistrovství Evropy se na MS tolik neliší, závodí zde skoro stejní jezdci. Opět chci skončit co nejvýše, budu útočit na stupně vítězů,“ přeje si Pilát.

Vstupenky na Nitro Circus Live jsou k dispozici ve všech prodejních místech Ticketportal a v den konání akce i na pokladnách O2 Arény.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):



TOPlist