Joyride 2010 - Špičková podívaná

Už posedmé se sešli vyznavači extrémních sportů na dvoudenní akcičce Joyride. V FMX aréně se děly velké věci, super triky Freestyle motokrosu a skákající jezdci dokazovali, že v FMX patříme mezi absolutní světovou elitu.

Přítomní rideři se opravdu překonávali, a ikdyž trochu foukalo, ve vzduchu jsme mohli vidět různé variace hlavou nahoru i dolů.
A kdo okusil rampu v modřanské FMX aréně? Celkem sedm jezdců plus dva malí draci.

Libor Podmol - diktuje celému světu, vede seriál MS Night of the Jumps. Na Joyride předvedl hustý trik Cliffhangerflip, který ho posunul mezi absolutní světovou extratřídu.

Petr "Pilník" Pilát - zazračný chlapec, účastník Red Bull X-Fighters v Egyptě, zajel super jízdu. Skákat hlavou dolů ho zkrátka baví.


Aleš Liemann
- old schoolák, učitel staré školy. Triky staré školy pekelně protahuje.

Tomáš Lysáček - pardál z Moravy. Backflipem trochu straší, skáče jej na hranu: "Backflip moc neřeším, mohl bych se "asi" více soustředit."

Zdeněk Fusek - další borec z moravské dědiny, jeho Shaoliny jsou parádní.

Radek Bílek - ještě minulý rok proháněl na Joyride rampách malý pitbike. Letos povýšil na krosku KTM od Pilníka a dokazuje, že i na velkých kolech umí zaskákat.
Ondra Záruba - Čertík Bertík vypiloval svého Jack Hammera a švihem se protahuje, jak jen to jde.

Malí draci Zbyněk Kobián a Matěj Česák, hondě talentovaní, v Modřanech protahovali triky staré školy. Matěj poslal luxusního Foot Can Can, nožičky má úplně do strany.

Akcička Joyride byla podařená, nikdo se nezranil, atmosféra výborná a my vyznavači extrémních sportů se těšíme na další už osmý ročník.

Fotky a videa naleznete na oficiálním webu: www.joyride.cz

Jak se na Joyride skákalo

Informace o redaktorovi

Roman Kalkus - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist