Freestyle Motocross v Bratislavě

Slovensko a konkrétně Bratislava zažila velkolepou Sony Ericsson Freestyle Motocross show. V sobotu večer se utkalo hned devět profesionálních jezdců FMX z celého světa.

Kapitoly článku

Mezi hlavní hvězdu večera patřil legendární Mike Metzger, který je považován za úplně prvního průkopníka tohoto sportu. Remi Bizouard, Jose Miralles, Rob Adelberg a Brody Wilson, to byla další světová jména, která zajišťovala kvalitu závodu. Úřadující mistr světa FMX Libor Podmol měl také startovat, ale po zranění ve Švýcarsku se zúčastnil jako porotce. České barvy tak hájil Ondřej Záruba s Františkem Mácou, kteří se do finálových bojů v tak nabité konkurenci nedostali. Celá akce měla výborný průběh a spád.

Večer byl však narušen zraněním hlavní hvězdy večera Mika Metzgera. Jeho stav je dle lékařů stabilizovaný. Má zlomenou klíční kost a otřes mozku. Je však při vědomí a všem vzkazuje, že se mu v Bratislavě líbilo a že se co nejdříve vrátí za řídítka motocyklu.



Konečné první místo ukořistil Remi Bizouard před Jose Mirallesem. O třetí příčku se při rovnosti bodů rozdělili Rob Adelberg a Brody Wilson.

Celkové pořadí:

1. Remi Bizouard /FRA/
2. Jose Miralles /SPA/
3. Rob Adelberg /AUS/ + Brody Wilson /USA/
4. Daice Suzuki /JAP/
5. Mike Metzger /USA/
6. Martin Schenk /AU/
7. Ondrej Zaruba /CZ/
8.František Maca /CZ/

Informace o redaktorovi

Radek Lavička - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist