FMX Gladiator Games: Ničitel přijede dobýt Prahu

Již jedenáctý ročník freestyle motocrossové show FMX Gladiator Games po pěti letech navštíví současný král FMX – Nate „The Destroyer" Adams, spolu s ním dalších 15 světových freestyle motocrossařů! Gladiator Games se konají v sobotu 27. 11. v pražské O2 Areně od 19:30 hodin.

Nate "The Destroyer" Adams se po pěti letech vrací na místo činu. Určitě si mnozí vzpomenou, jak v roce 2005 dostával do varu O2 Arénu na tu dobu neuvěřitelnými triky jako shaolin flip nebo no hand backflip a dalšími Tyto triky teď již patří do arzenálu většiny jezdců, ale tenkrát to bylo něco těžko pochopitelného. Ovšem Nate Adams je zase o pořádný kus dál. V minulém a letošním roce se mu podařilo vyhrát v nejprestižnější FMX sérii X-Fighters a jako jediný jezdec na světě ji dokázal vyhrát dvakrát za sebou. V současné době není naprosto pochyb, kdo vládne současnému FMX světu. Přivítejte Nata "Ničitele" Adamse. Do Prahy Vám přijede ukázat co to je freestyle motocrossové peklo!!!
Nate v tom samozřejmě nebude sám a ostatních 15 jezdců rozhodně nejsou žádní komparzisté. Dorazí i Jeremy „Twitch“ Stenberg, chlápek, který svým zjevem a tetováním budí hrůzu, ale opak je pravdou. Démoni ho ovládnou, až když usedá na motorku. Tam nezná bratra. Praha opět bude mít možnost vidět fenomenálního Danyho Torrese ze Španělska a také šíleného bratra v tripu, ale i triku Charlese Pagese (v roce 2008 se tu představil jeho bratr Thomas). Ten se vyznačuje tím, že se nebojí zkoušet naprosto neuvěřitelné a nové triky.
Loňský hrdina Američan Chuck Carothers, který se zapsal do d)ějin jako první člověk, který skočil backflip na neupravené silniční motorce Harley Davidson vzkazuje: „Miluju Prahu a tuhle show. Jsem rozhodnutý tu opět ukázat 360o body varial!“ Chuck tímto trikem vyhrál v roce 2008 X-Games, ale nikdy ho od té doby už neskákal. Jak sám říká: „ Je to tolik věcí dohromady, na které se musíte soustředit. Tenhle trik se ani nedá moc trénovat, protože každý pokus je o ohromném riziku.“ To dokládá i fakt, že další rok už se mu ho na X-Games nepovedlo zopakovat a jeho pokus skončil pádem.
Poprvé se tu objeví japonský kamikadze Daice Suzuki. Staří holubi se vracejí v podobě Dustina Millera, Reagana Siega, Jeffa Fehra, Morgana Carlsona nebo obojživelného Justina Hoyera (vítěz X-Games na sněžném skútru, ale krutě dává i na motorce). A samozřejmě také enkláva českých FMX hvězd doplněných mladými nadějemi v čele s jedenáctiletým Matějem Česákem.
Vstupenky k dostání v síti SAZKA TICKET nebo na portálu www.sazkaticket.cz. Ceny od 690 Kč do 1 490 Kč. Více informací naleznete na www.fmxgladiatorgames.com.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist