Film o tom, jak se stát mistrem světa

Libor Podmol natočil absolutně unikátní dokument, který zachytává celý rok 2010 a Liborovu cestu za titulem Mistra Světa!

Máte se na co těšit! Plánovaná premiéra filmu režiséra Martina Přívratského Tomorrow Will Be Better je předběžně určená na březen 2012 a spousta lidí maká na tom, aby se všechno podařilo. Cílem je přinést dokument do velkých kin a na filmové festivaly do celého světa aby se FMX kultura a tenhle příběh dostaly na dosah co nejvíce lidem.
No a co ve filmu vlastně uvidíte? Nejde jenom o záběry drsných skoků a triků, ale prožijete celou Liborovu cestu za titulem, která vůbec nebyla jednoduchá. Libor se nejdřív musel rozkoukat na novém kontinentě, v Americe, kam se vydal nasát „pravou“ americkou FMX atmosféru. Seznámil se s nejednou legendou freestylu, včetně Kmotra FMX Mike Metzgera, nebo třeba Jima McNeila, který měl bohužel v listopadu 2011 smrtelnou nehodu při tréninku na exhibici. Samozřejmostí jsou záběry, kdy Libor potí krev na tréninku a to někdy i doslova. Například při scéně, kdy se fotil plakát k celému filmu, ale to už se dozvíte v kině…
Natáčelo se ve 13ti zemích světa, takže si s Liborem hodně pocestujete a poznáte zákulisí sérií Red Bull X-Fighters a Mistrovství Světa Night Of The Jumps. Soutěží, které jsou plné triků od nejlepších jezdců na světě. Na jedné z nejlepších exhibic Masters Of Dirt zase uvidíte jak vypadají opravdové večírky…
V neposlední řadě vám Libor ukáže i část svého soukromí, hlavně když se léčí se zraněním ve svém domě v Čechách a dávají ho dohromady jeho máma a těhotná přítelkyně Lenka, se kterou se mu tři týdny po zisku titulu Mistra Světa narodí jeho první syn, Libor Joshua!
Takovýto dokument nejen, že nemá obdoby v České republice, ale je to i světový unikát. Nikdo ještě takovýmhle způsobem nepootevřel dveře FMX komunity jako Libor a nedovolil lidem nahlédnout, co se za neskutečnou show ve skutečnosti skrývá. Je to příběh plný úspěchů, pádů, radosti i bolesti zároveň, který vyvrcholí takřka hollywoodským „happy endem“
Jenže! Všechno je skutečné a autentické. Jestli jsi Liborův fanoušek, nebo fanoušek FMX, nebo se prostě rád podíváš na dobrý film, který není laciná kopírka amerických scénářů a na rozdíl od většiny nudných, vážných nebo depresivních dokumentů je tenhle atraktivní a plný pozitivní energie, podpoř Libora a celý jeho tým a staň se fanouškem facebookové stránky Tomorrow will be better – FMX Movie http://www.facebook.com/TomorrowWillBeBetterFilm ,kde se objevují bonusové scény a další zajímavý material o filmu a dokonce soutěží o ceny!
A checkuj oficiální stránky dokumentu http://www.liborpodmolfilm.com/, kde je ke shlédnutí i trailer k filmu. Držte palce ať všechno dobře dopadne a v březnu 2012 se všichni vidíme v kině!

Ukázka

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (7x):



TOPlist