Film Libora Podmola Adam a jeho poslední cesta v kině. Vyhrajte s námi lístky!

Libor Podmol natočil film Adam a jeho poslední cesta, který si ve středu 17.8. odbyde premiéru v pražském kině Cinestar na smíchovském Andělu. Pokud chcete vyhrát dva lístky, soutěžte s námi. A o čem to bude? Tentokrát neočekávejte FMX divočinu, kde jeden šílený trik na motokrosové mašině střídá druhý. Jak je uvedeno, jde o romantické drama, které motivuje diváky žít svůj život naplno.

Adam a jeho poslední cesta, je hraný, přesto osobitě natočený film inspirovaný životem. Promítání filmu doplní divadelní prvky, díky kterým Adama, hlavního hrdinu celého příběhu poznáte osobně a prožijete s ním jeho poslední cestu, jako byste ho znali celý život... V jeden večer zažijete kino, divadlo, a navíc ještě besední show, ve které vám hlavní hrdina, tentokrát už sám za sebe, povypráví poutavý příběh celého natáčení, při kterém společně s režisérem filmu Ladisem Zemanem absolvovali dobrodružnou cestu kolem světa.

Natáčelo se v Dánsku, na Faerských ostrovech, v atraktivních destinacích Spojených států – New York, Las Vegas, Grand Canyon. Poslední klapka padla na Srí Lance. O dramatické okamžiky nebyla nouze, ale i o nádhernou přírodu a místa včetně ikonické jízdy z Las Vegas do Grand Canyonu na BMW R18.

Vyhrajte s námi dva lístky na promítání a besedu 17.8. od 18 hodin v pražském kině Cinestar na Andělu.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Hlavního hrdinu filmu Adam a jeho poslední cesta hraje:
    • Libor Podmol
    • Hynek Čermák
    • Jan Révai

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)




TOPlist