10. MTV FMX Gladiator Games

Připravte se na velkolepou oslavu Freestyle motokrosu. Letošní jubileum už není jen o samotné akci, ale je to celovíkendová pařba, která má čtyři hlavní milníky. Udělení prestižního titulu The Freestyle Motocross Rider of the Decade Awards a startovací party čítající vystoupení The Prodigy (27.11.), samotná akce MTV FMX Gladiator Games v prostředí gladiátorských her (28.11.) a hned poté MOVEMBER FMX Afterparty - historicky první veřejnosti otevřená FMX afterparty s živým koncertem Stereo MC´s.

Program 10. ročníku MTV FMX Gladiator Games

THE FREESTYLE MOTOCROSS RIDER OF THE DECADE AWARDS 27.11., sledujte oficiální web http://www.fmxgladiatorgames.com, kde bude uveden přesný čas a místo. 

Toto prominentní mezinárodní ocenění je poctou všem ambasadorům FMX sportu. Cílem je ocenit ty nejlepší, kteří se zasloužili o propagaci tohoto krásného sportu. Utkají se proti sobě vyznavači old school freestylu, ale i progresivní mladíci, kteří v současnosti posouvají a bourají hranice.


Koncert skupiny THE PRODIGY - INVIDERS MUST DIE TOUR 27.11., TESLA ARENA od 20 h.

Na zahřívací party před hlavní událostí letošního jubilea Vám rozproudí krev v žilách perfektně propracovaný mix big beatu, elektronické a taneční muziky v podání nejúspěšnější elektronické skupiny Británie.

Předprodej
: www.sazkaticket.cz od 890,- 


MTV FMX GLADIATOR GAMES
28.11., O2 Aréna od 14 a 19:30 hodin

Vyvrcholení a hlavní událost celého programu, MTV FMX Gladiator Games ten nejlepší světový Freestyle motokros ve velkolepé show gladiátorské arény. K účasti na letošním jubilejním ročníku byli přizváni všichni jezdci historie FMX Gladiator Games, takže se můžete těšit na neskutečnou přehlídku těch nejlepších z celého světa.
Představujeme Vám gladiátorský list, který je téměř kompletní:

Světoví rideři

Robbie Maddison – rekordman ve skoku do dálky, Jeremy „Twitch“ Stenberg – potetovaný ďábel poprvé v ČR, Dany Torres – letošní vítěz Red Bull X-Fighters v Madridu, Eigo Sato – japonský kamikadze, Mike Mason, Chris Birch, Nick Franklin, Sean Nilson, Dustin Miller, Jeff Fehr, Reagan Sieg, Morgan Carlson, Massimo Bianconcini, Marcelo Simoes, Justin Hoyer – flipař na sněžném skútru a Jon Guetter – dává salta na čtyřkolce, přesně 16. března 2004 a v roce 2006 Jon skočil Back Flip v O2 Aréně během nezapomenutelného triple Backflipu (čtyřkolka, motorka a sněžný skútr).
Speciální hosté

Nitro Circus Team, jejich pořad plný adrenalinu vysílaný na MTV – legendární Travis Pastrana, Andy Bell, Jim De Champ a jedna z nejvostřejších holek na světě Jolene Van Vugt.
Italský mafioso šéf Alvaro Dal Farra, Chuck Carothers, který jako jediný ustál nejtěžší trik FMX Body Varial na X-Games 2004, německý šílenec Busty Wolter, Jake Windham a Jimmy Verburgh.
Borci z českých luhů a hájů

Martin Koreň, Libor Podmol, Petr Kuchař, Petr Pilát, Zdeněk Fusek, Ondřej Záruba, Matěj Česák a speciálně jen pro Gladiator Games se vrátí David Rejsek.
Seznam pozvaných jezdců je hodně nabitý a dokonce i dopady nám trochu narostly. Opět budou tři a místo šířky 4 metrů budou mít dva po 10 m a i jeden 12m. To znamená, že na každém mohou přistát vedle sebe dva jezdci. Dokážete si představit ten vláček 24 jezdců? 

Vstupenky k dostání v síti SAZKA TICKET nebo na portálu www.sazkaticket.cz.
Ceny od Kč 690 do Kč 1 490. Děti do výšky 130 cm mají 50% slevu na lístek z jakékoliv kategorie na akci od 14 hodin




MOVEMBER FMX AFTERPARTY
28.11. od 22:00 hod. v klubu SaSazu

Historicky první pro veřejnost otevřená afterparty MTV FMX GLADIATOR GAMES. Jedinečná možnost se potkat a „zapařit“ se všemi hvězdami FMX nebe. A aby to nebylo málo, tak je připraven živý koncert britské partičky Stereo MCs.

Zároveň se jedná o finální party prvního ročníku charitativní kampaně Movember u nás, jejíž posláním je šířit osvětu o rakovině prostaty. Symbolem kampaně je knír, který si sympatizanti, zvaní MO bráchové, nechávají narůst v průběhu listopadu. V rámci programu uvidíte přehlídku a souboj těch nejvymazlenějších knírů zúčastněných MO bráchů, mezi které se zařadili i jezdci FMX (např. Dustin Miller), a následná volba českého muže Movemberu 09 bude samozřejmě i na Vás!

Vstupné: 690,- , předprodej: www.ticketportal.cz

Více informací naleznete na webu www.fmxgladiatorgames.com, www.GSMA.cz 
a www.mtv.cz.

Informace o redaktorovi

Roman Kalkus - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist