Motoskijöring – V sobotu jedou v Dobřanech poslední závody

V rámci seriálu MČR v motoskijöringu „Orion-Shiva KTM Cupu“ je v Dobřanech v Orlických horách vše připraveno na závod s termínem v sobotu 24.února 2018. Tento závod také rozhodne o tom, kdo se stane celkovým vítězem jubilejního dvacátého ročníku republikového šampionátu v motoskijöringu.

Co se týče favoritů na vítězství, tak nejlepší pozici mají po předchozím závodě v Rudníku, kde vyhráli co se dalo, obhájci mistrovského titulu bratři Šrolerové. Mají náskok šesti bodů před Lukášem Mohautem s Václavem Hotovým a Romanem Mňukem se Zdeňkem Langerem. Tyto tři dvojice patří mezi největší favority závěrečného závodu. Ale při vyrovnanosti motoskijöringu mají šanci i další. Diváci se tak mohou těšit na vyvrcholení sezóny 2018.

Start 1. kvalifikační jízdy MČR je ve 12:30 hodin, letošní mistry budeme znát po finálové jízdě kolem čtyř odpoledne. Součástí závodu budou i jízdy Orlického poháru pro nelicenční jezdce. I tam je tabulka seriálu vyrovnaná. Na čele je Jurij Popovič s 38 body před Jiřím Kavkou s 30 body a Martinem Kallerem s 28 body.

Po závodě budou v pořadatelském „Dřeváku“ slavnostně vyhlášeni nejlepší jezdci jak z Mistrovství ČR, tak i z Orlického poháru. V každé kategorii bude vyhlášeno pět nejlepších dvojic. Ocenění budou i nejlepší pořadatelé a skokan roku.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist