Motoskijöring už tuto sobotu a neděli

Mezinárodní mistrovství České republiky + vložený závod jezdců s licenci C v motoskijöringu se pojede v Klášterci nad Orlicí již tuto neděli 29.1.2012. V sobotu 28. 1. se pojede závod ve Studeném nedaleko Žamberka a místní trať bude mít premiéru v seriálu MMČR.

Podle informací Jaroslava Lipenského, hlavního organizátora závodu ve Studeném za Motocross team Žamberk, se pojede na divácky atraktivní trati. Parkoviště pro diváky je blízko hlavní silnice, závod bude snímán i Českou televizí pro úterní pořad Svět motorů. V 10.30 hod se pojedou tréninky a v 12.30 hlavní závody. Závod bude pořádán společně s místním klubem SK Studené.

SMK Klášterec nad Orlicí Vás zve na MMČR a vložený závod jezdců s licencí C na trati s nejdelší historií v pořádaní mistrovství České republiky v motoskijöringu
.
Závod se uskuteční dne 29.1.2012 na známé trati Klášterecké břehy.

Přejímka : 8:00-10:00hod
Trénink: 11:30hod
Základní jízdy: 12:00-14.30hod
Finále B-A: 14:30-15:30hod
Vyhlášení výsledků: 16:00hod


Inovací pro letošní ročník Kláštereckých závodů je vložený závod jezdců s licencí C, tuto jednorázovou licenci je možné získat i přímo na místě.
Věříme tak že si diváci odnesou příjemný zážitek s atraktivních závodů a zachovají nám svojí přízeň, bohatě dokázanou v minulých ročnících.
Připravená trať na známém místě v centru obce u fotbalového stadionu je letos technicky náročná, nechybí skok, dlouhá rovina ani ostré zatáčky.
Nebude chybět bohaté občerstvení.
Více informací na www.smk-klasterec.wz.cz nebo na tel.číslech: 775 289828, 774 277888

Na startu obou závodů budou všichni naši nejlepší jezdci v čele s loňskými mistry Sládkem s Čížkem. Do boje o stupně nejvyšší budou určitě chtít zasáhnout i zkušení Kunc s Prossem, místní bratři Šrolerové, neustále se lepšící Mohaupt s Hotovým nebo Josef Mňuk s Langrem. Šance na dobré výsledky mají i další přihlášení jezdci.
V rámci 2 dosud odjetých volných závodů startovali v samostatných jízdách i jezdci z MČR. První závod vyhráli Kunc s Prossem a minulý týden druhý závod pak Josef Mňuk s Filipem Langrem. Protože se výrazně zlepšily sněhové podmínky, diváci se mohou těšit na oba závody, které budou mít atraktivní průběh.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist