MČR v motoskijöringu startuje v Klášterci nad Orlicí

Pokud podmínky vydrží, což je na základě současné předpovědi počasí dost pravděpodobné, letošní ročník MČR v motoskijöringu "Orion-Shiva KTM Cup 2019" odstartuje prvním závodem tuto neděli 20.ledna 2019 a to v Klášterci nad Orlicí. Na známé trati "Kláštereckých břehů" budou k vidění zajímavé souboje našich nejlepších jezdců o body do MČR, ale i souboje začínajících a hobby jezdců v Orlickém poháru.

Trať s okruhem o délce 800 metrů je umístěna přímo v obci u fotbalového hřiště a je divácky přehledná. V Klášterci se v neděli MČR pojede už poosmnácté. Poslední závod se jel v roce 2017 a své prozatím jediné vítězství získali Roman Mňuk se Zdeňkem Langerem. Svůj čtvrtý mistrovský titul budou obhajovat domácí bratři Šrolerové. O vítězství budou určitě usilovat i další jezdci. Premiéru v MČR budou mít i loňští vítězové Orlického poháru Jurij Popovyč s Ladislavem Novotným.

Diváci si tak určitě přijdou na své. Očekává se velké množství jezdců v MČR i v Orlickém poháru. Trénovat se bude od 10 hodin, první kvalifikační jízdy Orlického poháru začínají už ve 11:30 hodin.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 2 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
georgekudla přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist