Zdařilý vstup do sezóny

Po zdařilém vstupu týmu Delta Racing do nové sezóny 2011 v italském šampionátu, kdy Kevin Strijbos obsadil celkové čtvrté místo, jsme vstoupili do seriálu Grand Prix 2011 prvním závodem v Bulharsku.

Už kvalifikační jízdy naznačili, že třída MX1 bude náročná, protože TOP15 jezdců je velice kvalitních a vyrovnaných. Kevin se pohyboval v kvalifikačních jízdách mezi pátým a devátým místem. Nakonec obsadil deváté místo, ovšem s minimálním rozdílem na místo páté.

V první jízdě získal Kevin první holeshot sezony, ale ve třetím kole díky vysokému tempu Frossarda a Nagla musel zvolnit kvůli ztvrdnutým předloktím. To mělo za následek propad na dvanácté místo, ale patnáct minut před koncem jeho problém začal ustupovat a vrátil se do TOP10 na deváté místo.

Druhá jízda měla úplně opačný průběh, po startu se Kevin zamotal do pádu s Phillipaertsem a skoro z posledního místa odjížděl z první zatáčky. Obrovským nasazením a famózní jízdou, kdy patřil časama mezi tři nejlepší skončil sedmý, pouze 4sekundy za pátým Goncalvesem na Hondě.

Jsme velice spokojeni se startem do sezony Grand Prix, hlavně s technikou s kterou je tým i Kevin velice spokojen. Tento závod nám ukázal, že máme na to pravidelně dojíždět do TOP10. 

Další závod se koná 25.4.2011 v holandském Valkenswaardu.
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist