Glen Helen: Bez amerických hvězd

Při Grand Prix USA - třetí podnik letošního motokrosového mistrovství světa kubatur MX1/MX2 - v Glen Helenu nebude bohužel na startu ani jeden z aktuálních Top Ten jezdců z USA.

Mike Alessi je jediným jezdcem z USA, kterého uvidíme na startu Grand Prix USA v Glen Helenu, a který tak bude mít tak šanci na špičkové umístění. Jinak ze skvěle placených továrních motokrosařů ze seriálu Monster Energy/AMA Supercross Championship nebude na startu ani jeden.
Se vstupem hlavního sponzora Monster Energy do motokrosového světového šampionátu si promotér Youthstream dělal celkem oprávněné naděje, že se nápojový gigant pokusí dostat při domácím závodě na start některé současné hvězdy seriálu AMA-motokross, neboť třeba Ryan Villopoto je přímo od firmy Monster sponzorován. Zůstalo však bohužel jen u přání. 
Z Top Ten aktuálního amerického šampionátu tedy nebude na startu v Glen Helenu nikdo a startovní pole tak bude odpovídat úplně normální startovní listině, kterou známe z jiných závodů Grand Prix v Evropě. 

Šance vidět nejlepší jezdce ze seriálu Monster Energy/AMA Supercross Championship v boji při GP Kalifornie v souboji s hvězdami MS se tak minimálně o rok opět odkládá. 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist