Gajser si vysloužil prodloužení smlouvy u HRC

Je za námi teprve půlka motokrosového mistrovství světa a už se začínají podepisovat smlouvy na další roky. Vedení Hondy nemohly uniknout skvělé výkony a výsledky slovinského mladíka Tima Gajsera a podepsalo s ním smlouvu na další dva roky do třídy MX2.

Honda Racing Corporation poskytne sedmnáctiletému talentovanému jezdci plnou tovární podporu pro roky 2015 a 2016. Samozřejmostí budou i motocykly Honda CRF250RW. Smlouva byla podepsána během víkendové Velké ceny Francie v Saint Jean d’Angely, tedy jenom týden poté, co Gajser udělal v britském Matterley Basin své první podium v závodě mistrovství světa. Slovinec, jezdící se svým oblíbeným číslem 243, je všeobecně považovaný v paddocku Grand Prix za jednoho z nejnadanějších jezdců současnosti a do budoucna se mu dávají velké naděje i v tak velmi nabité třídě, jakou je MX2.
Tim Gajser: „Jsem neskutečně potěšen, že jsem znovu podepsal s HRC. Honda má jeden z největších továrních týmů v motokrosu a já jsem šťastný, že s ním budu moci zůstat další dva roky. Moc rád pracuji s HRC, společně nám to jde skvěle. Motocykl se vylepšuje každým závodem, fantasticky se na něm závodí. Mým cílem je vyhrát pro Hondu titul mistra světa.“
Roger Harvey, generální manažer HRC: „Jsem rád, že jsme se s Timem už teď domluvili na nové smlouvě. On je jedním z největších talentů ve třídě MX2 a v 17 letech také nejmladším. Každým závodem se stává silnějším a silnějším. Už letos ve své první sezoně dokazuje, že má dostatek rychlosti a zkušenosti. Hodně na mne zapůsobil a bude se neustále zlepšovat."

Informace o redaktorovi

Petr Šour - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist