Delta Team ukončil úspěšnou sezónu

Motokrosový tým Ervína Krajčoviče ukončil úspěšnou sezónu 2005 závodem v Irsku a mistrovským titulem na domácích tratích.

McFarlane jde do USA
Poslední závod motokrosového MS zavítal na irskou trať Desert Martin a závodníci jezdící pod vedení Ervína Krajčoviče Alessio Chiodi a Andrew McFarlane, dojeli tak, aby jim body stačily na celkově třetí, resp. druhé místo v konečném bodování.
Andrew McFarlane dokončil Irskou GP na sedmém místě a to i přesto, že celý víkend tvrdě bojoval o lepší umístění. Nejen kvůli bodům, ale také kvůli tomu, že je to jeho poslední GP, protože jak sám řekl, hledá nové výzvy a příští rok zkusí svoje motokrosové štěstí v USA.
Alessio Chiodi měl v Irsku větší úspěch a poslední velkou cenu tohoto roku dojel na čtvrté pozici, se kterou byl spokojený. Stejně tak s třetím místem celkově, loni byl Alessio v konečném bodování čtvrtý a tak je pro něj letošní umístění příjemným zlepšením. Ostatně závod na Desert Martin si Chiodi prý moc neužil, trať byla sice pěkná, ale Alessio nemohl najít správný rytmus a na místy úzké trati nechtěl riskovat jakoukoli ztrátu bodů. Jiránek nejlepší v pětaosmdesátkách
Na trati v Kramolíně u Nepomuku se jel finálový závod třídy do 85 ccm a závodník týmu Delta Racing Miroslav Jiránek vyhrál obě rozjížďky a zajistil si tak titul mistra republiky pro rok 2005. Další z jezdců týmu Ervína Krajčoviče, Patrik Melichar, skončil na šestém místě. Závodník týmu Delta Racing se stal v této kategorii mistrem republiky již podruhé v řadě a ukazuje se, že nejlepší motokrosová mládež se rodí právě zde.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Přemek Vaněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist