V Praze se představil motokrosový tým Orion Litomyšl - RS Petrol

Jak bylo již několikrát uvedeno, Martin Michek přestoupil letos do nového týmu, pojede na oranžové KTM, vlastně už na ní absolvoval celý italský mistrák a jak sám prohlásil, mašina funguje dobře, příprava byla také kvalitní, nyní vše záleží, jak to prodá v MS třídy MX3 a také pochopitelně u nás doma při našem mistrovství. Jeho přípravu má na starosti bývalý reprezentant v motokrosu, účastník Dakaru a závodník motoskijoringu Honza Froněk a doufejme, že tato spolupráce přinese také odpovídající výsledky. Zatím, jak tvrdí Honz,a má dost natrénováno na tratích ve Španělsku, Itálii, takže se uvidí, jak to dopadne při závodech MS, které se nezadržitelně blíží. Ostrý start vypukne v dubnu v Řecku.

Na tiskovce, která proběhla včera na půdě Autoklubu ČR, byl také zkušený borec Orionu Péťa Bartoš, ten má zase před sebou seriál ME v kubatuře Open a zde by chtěl po dvou letech zase bojovat o celkový primát. V přípravě o něm řekl jeho týmový kolega Michek, že Petr je stále rychlý v tréninku ho překvapil jak na motorce i když má už po třicítce- stále maká, proto pokud se mu vyhne zranění má v Evropě šanci uspět. Oba jezdci mají techniku od pražského zástupce SHIVA MOTOSHOP Uhříněves a ten jim také ji bude servisovat. Jinak na tiskovce byl také přítomen dlouholetý příznivec našeho týmu zpěvák Janek Ledecký, který zase řekl, že už motoskijoring jezdit asi nebude, že si ho užil dost, nyní bude naopak držet palce tandemu trenér Froněk – jezdec Michek a pokud bude mít volno rád přijede fandit týmu na první mistrák do Pacova , který začíná v květnu. Součástí porady bylo také představení bratrského motokárového týmu z Litomyšle, kde oporou je vicemistr Evropy Patrik Hájek, dále mladý Martin Doubek a povzbudit je přišel zase naopak také jejich oddaný fanda, herec Otakar Brousek ml., který sporadicky se svým kamarádem Daliborem Gondíkem, když mají čas, za Orion rádi závodí a docela si to užívají.
Za Orion Litomyšl - RS Petrol tým zdraví všechny příznivce motokrosu Petr Kovář, doufám, že se sejdeme v Pacově na prvním mistráku, kde to bývá vždycky super !!!

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist