Ukončení sezony jezdců Orion Litomyšl- RS Petrol týmu

Tak a máme opět po sezoně, utekla jako voda a my všichni jsme se zase společně sešli, abychom mohli oslavit, rozhodně pro nás úspěšný sportovní rok

Slavnostní večer tentokrát proběhl v motelu U Krbu ve Vestci u Prahy, přítomni byli jezdci Martin Michek- vicemistr světa ve třídě MX3 a letošní mistr ČR, Petr Bartoš osmý na světě, doma opět vicemistr ČR a představena byla i nová akvizice týmu František Smola, který pomohl letos družstvu k získání stříbrné medaile ve Stříbře. Závodníci byli odměněni za dosažené výsledky, proběhli rozhovory o závodech a potom už propukla volná zábava. Večer byl také v programu duel družstev v bowlingu a myslím si, že jsme si to užili, až na některé výjimky, to všem docela šlo.
Po turnaji poděkovali majitelé týmu Orion Litomyšl- RS Petrol jezdcům za dosažené výsledky v letošní sezoně a popřáli jim hodně úspěchů v dalších letech. Byli zde také sponzoři našeho družstva, kteří se podíleli na výsledcích, bez kterých by tato sezona rozhodně neproběhla na takové úrovni.
Musím proto poděkovat ještě jednou závodníkům, za podporu majitelům týmu a sponzorům - Zdeněk Novák výrobna uzenin Modletice, transport- autodoprava Šmídl, čerpací stanice Petr, Shiva motoshop KTM- Uhříněves, Mitas, ČZ řetězy, Motul, Goldfren, Paolo, pochopitelně Orionu- velkoobchod domácí potřeby a RS Petrol- pohonné hmoty.


Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist