Na juniory čeká klání v Mohelnici

Po Jiníně a Nové Pace se MMČR Junior stěhuje do moravské Mohelnice, kde diváci v sobotu 14. června uvidí zajímavé souboje ve čtyřech kategoriích. Místní AUTOMOTO KLUB MOHELNICE v AČR má s pořádáním závodů bohatou historii a zdaleka to není jen ta motokrosová.

Závodní areál, který dostal název "Mohelnické lomy" hostil mladé motokrosové jezdce v loňském ročníku, samotné závody byly tehdy rozhodně zajímavé a pořadatelé doufají, že i letos si kluci pěkně zazávodí o další mistrovské body na atraktivní dráze.

Průběžné pořadí MMČR Junior po Nové Pace:

65ccm

1. Adam Kovács (HU) - 100b. 2. Kristof Jakob (HU) - 86b. 3. Petr Rathouský (CZE) - 65b.

85 ccm

1. Petr Polák (CZE) - 138b. 2. René Hofer (AUT) - 107b. 3. Šimon Jošt (SVK) - 107b
(jezdci mají v této kubatuře navíc klání v Kaplici)

125 ccm 2T

1. Dušan Drdaj (CZE) - 91b. 2. Tomáš Kohút (SVK) - 88b. 3. Gabriel Chetnicki (POL) - 87b.

MX2

1. Václav Kovář (CZE) - 93b. 2. Martin Krč (CZE) - 85b. 3. Jan Vondrášek (CZE) - 78b.
Automoto klub Mohelnice v AČR se zaměřuje především na pořádání motoristických sportovních podniků a to hlavně v motocrossu, sidecarcrossu, čtyřkolkách a truck trialu. Počátek této činnosti se datuje od roku 1956, kdy byl AMK založen partou nadšenců. O rok později byla vytipována lokalita mezi dvěma zrušenými lomy a bylo jasné, že posléze vybudovaná trať ponese název - "Mohelnické lomy".
Letos mají pořadatelé opět nabitý kalendář pořádaných akcí - ( 2x Side a Čtyřkolky, Truck trial, 2x Off road trial, 3x Motokros), takže tak agilním pořadatelům držme palce při zabezpečení tolika podniků!

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist