Motoman Team oslavil 20 let ve velkém stylu

Dvacet let MoToman Teamu je už pádným důvodem k oslavě a úspěšný motokrosový tým oslavil dvě dekády existence velkou párty. Aby gratulací nebylo málo, tak kulaté 60. narozeniny oslavil i majitel týmu Josef Toman.

Kapitoly článku

Moderátorského postu se ujal zpěvák Ondřej Hejma ze skupiny Žlutý Pes, který oslavenci věnoval hit Sametová. Bohatý program začal rekapitulujícím videem se vzpomínkami na léta MoTomanu v barvách West. Restauraci Loděnice dominoval stroj Martina Žeravy a mezi gratulanty jsme mohli poznat několik veličin motokrosových tratí současnosti i nedávné minulosti. Manager a hlavní aktér Josef Toman odpovídal na otázky Ondřeje Hejmy a přiznal, že vůně benzínu je věc opojná a nezapomněl poděkovat všem jezdcům jezdící za MoToman a své rodině.
Posléze Pepa Toman pozval na pódium pětici jezdců jezdící za MoToman v dobách minulých: Petra Kováře, Petra Kuchaře, František Zelenku, Jirku Čepeláka a Jana Froňka. Petr Kovář připomněl, že MoToman odstartoval novodobou zlatou éru českého motokrosu a rozjel pořádání závodů. „Pepovi Tomanovi bych rád poděkoval za dvě moc důležité věci, zaprvé mě umožnil jet první sezónu v seriálu mistrovství světa a za druhé jsem si vzal jeho dceru Kláru,“ poznamenal Jirka „Čépa“ Čepelák.
Důkazem, že Pepa Toman a jeho MoToman nespí na vavřínech je složení sedmi statečných pro příští sezónu: jedničkou týmu bude zkušený Martin Žerava, talentovaný Miroslav Jiránek, Maďaři Balázs Déczi a Marko Pál, Jaroslav Kochaníček, Stanislav Boukal a veterán Zdeněk Přáda.
Po představení týmu na nadcházející sezónu následoval narozeninový dost v barvách MoTomanu pro oslavence Pepu Tomana a sprchování šampaňským. Kulaté narozeniny oslavil Pepa Toman a jeho team ve velkém stylu a nám nezbývá, než popřát mnoho úspěchů do dalších sezón a Pepovi hodně zdraví a štěstí nejen na motokrosových tratích.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist